DDOR u misiji praznične poruke ljubavi

Novi Sad, 31. Decembar 2015. PR Objave: Obaveštenje -

DDOR u misiji prazniÄne poruke ljubavi

Kompanija "DDOR Novi Sad" i njeni zaposleni, vođeni idejom humanosti i željom da onima kojima je to najpotrebnije pruže ljubav, u toku decembra, učestvovali su u dobrotvornoj prazničnoj akciji ukrašavanja kućice Dečjeg sela. Zaposleni su dali svoj nesebičan ljudski i kreativni doprinos i u danima praznika podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja, štićenicima Ustanove "Dr Milorad Pavlović" iz Sremske Kamenice.

Kompanija "DDOR Novi Sad" i njeni zaposleni, vođeni idejom humanosti i željom da onima kojima je to najpotrebnije pruže ljubav, u toku decembra, učestvovali su u dobrotvornoj prazničnoj akciji ukrašavanja kućice Dečjeg sela. Zaposleni su dali svoj nesebičan ljudski i kreativni doprinos i u danima praznika  podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja, štićenicima Ustanove "Dr Milorad Pavlović" iz Sremske Kamenice.

Ukrašena je kućica u kojoj stanuje devet štićenika i koju je Kompanija "DDOR Novi Sad" 2010. godine kompletno renovirala. Tokom ove praznične akcije Kompanija je obezbedila  deo sredstava za poklone za decu i  neophodan materijal za ukrašavanje i aranžiranje, a zaposleni su donirati ukrase, svećice za jelku, odeću, knjige i školski pribor i slatke poslastice.

"DDOR Novi Sad" je želeo da doprinese da mališanima iz Dečjeg sela predstojeći božićni i novogodišnji praznici ostanu u najlepšem sećanju. Ova aktivnost je samo jedna u nizu akcija koje kompanija "DDOR Novi Sad" već godinama uspešno realizuje u saradnji sa Dečjim selom iz Sremske Kamenice, a u želji da neguju lepe odnose sa decom i mladima bez roditeljskog staranja i da kao simbol života i ljubavi sa prvim zracima sunca u narednoj godini, zajedno sa mališanima posade jelku.PODACI O FIRMI

Naziv: DDOR Novi Sad a.d.o.
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 8
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: ddor@ddor.co.rs
Web: www.ddor.rs
Tel: 021 4886 000

Više...

Ključne reči

akcija, pomoc, decje selo, ddor, uređivanje

POVEZANI SADRŽAJI

Održana akcija "Priroda u gradu - Kreirajmo male oaze za očuvanje pčelinjih zajednica"

Kompanija Pernod Ricard je deseti put, na globalnom nivou sprovela inicijativu „Dan odgovornosti"... Više...

Građani i kompanije sve više doniraju humanitarnu pomoć

U 2021. godini u Srbiji su građani i kompanije donirali 42,5 miliona evra za opšte dobro, prema... Više...

Pomoć socijalno ugroženim porodicama - EKO put do srca

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed