Sberbank Srbija priredila prazničnu radost za decu u Zvečanskoj

Beograd, 24. Decembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Sberbank Srbija priredila prazniÄnu radost za decu u ZveÄanskoj

Duh predstojećih novogodišnjih praznika osetila su i deca svih sedam objekata Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, zahvaljujući humanitarnoj akciji „Sberbank deci" u organizaciji Sberbank Srbija. Deca iz ovog Centra, zajedno sa predstavnicima banke imala su priliku da gledaju rusku predstavu „Маša i Medved" u utorak u Domu sindikata.

Duh predstojećih novogodišnjih praznika osetila su i deca svih sedam objekata Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, zahvaljujući humanitarnoj akciji „Sberbank deci" u organizaciji Sberbank Srbija.

Deca iz ovog Centra, zajedno sa predstavnicima banke imala su priliku da gledaju rusku predstavu „Маša i Medved" u utorak u Domu sindikata. Nakon predstave, organizovano je fotografisanje dece sa junacima predstave Mašom i Medvedom, kao i podela slatkih paketića čemu su se najmlađi najviše obradovali.

Predstavnici Sberbank Srbija su u sredu posetili i centralnu zgradu u Zvečanskoj ulici. Tokom posete, zaposleni banke su se družili sa štićenicima Centra i u velikoj sali ukrasili jelku. Sva deca su tom prilikom dobila i prigodne poklone sa školskim priborom i sredstvima za higijenu. Poklone su pripremili zaposleni banke, koji su se priključili akciji u velikom broju.

„Posebno nam je drago što smo u mogućnosti da mališanima makar malo ulepšamo predstojeće praznike i donesemo im radost, veselje i praznični duh. Sberbank Srbija je ovom akcijom započela saradnju sa Centrom, koja će se nastaviti i u narednom periodu", izjavio je Vladimir Pajović, član Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Akciju Sberbank pomogle su i članice Asocijacije žena Srednjоbanatskog okruga, koje su za decu pripremile kape, šalove i rukavice.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pokloni za ljubitelje vina na sajtu militaryshop.rs

Najbolji poklon koji možete nekome dati jeste nešto primenljivo i sa stilom pa je i ponuda vinske... Više...

Jedinstvena ponuda poklon asortimana na portalu militaryshop.rs

Nedoumice oko odabira poklona postaju mnogo lakše uz posetu sajta militaryshop.rs i nudi vam mogućnosti... Više...

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed