OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

Beograd, 15. Decembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

OSA RaÄunarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA Računarski inženjering nominovana je za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća. Kriterijumi koji odlučuju o pobedniku u ovoj kategoriji su radni uslovi i motivacija, mogućnost stručnog usavršavanja, zadovoljstvo zaposlenih, društvena odgovornost kao i reputacija kompanije u poslovnoj i široj javnosti.

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA Računarski inženjering nominovana je za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća.

Kriterijumi koji odlučuju o pobedniku u ovoj kategoriji su radni uslovi i motivacija, mogućnost stručnog usavršavanja, zadovoljstvo zaposlenih, društvena odgovornost kao i reputacija kompanije u poslovnoj i široj javnosti. Uz OSA Računarski inženjering, za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća nominovano je još šest kompanija koje su se istakle ponudom najboljih uslova za rad i razvoj profesionalnih menadžera.

„OSA Računarski inženjering svoje uspešno poslovanje, koje traje punih 26 godina, duguje svojim zaposlenima. Nastojimo da razvijamo i negujemo motivišuće radno okruženje, timski duh, dobre međuljudske odnose i posvećenost svakom pojedincu, pružajući mu mogućnost za stalno obrazovanje i stručno usavršavanje, konstantno podstičući vedrinu i optimizam. Raduje nas što je SAM prepoznao naše vrednosti i nominovao nas za ovo značajno priznanje", izjavio je Željko Tomić, generalni direktor kompanije.

Dodela SAM godišnjih nagrada organizuje se četvrtu godinu zaredom, a pobednici, koje bira stručni žiri i članovi SAM-a, biće poznati 15. decembra.

 

Kompanija OSA Računarski inženjering
Kompanija OSA Računarski inženjering postoji 26 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodesk softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Oce, Canon i Kern. OSA Računarski inženjering je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dobročinstva koja prave razliku - Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju

Svake godine povećava se broj građana, kao i predstavnika poslovnog sektora, koji pokreću filantropske... Više...

Da dobra dela postanu navika - Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj nagrade... Više...

Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed