"Winematch" na srpski način - Vinarija "Aleksić" oduševila posetioce 12. Beogradskog salona vina svojim nastupom

Beograd, 14. Decembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

"Winematch" na srpski naÄin - Vinarija "AleksiÄ" oduÅ¡evila posetioce 12. Beogradskog salona vina svojim nastupom

U mesecu decembru mogli ste ih sresti na brojnim vinskim događajima: WINE JAM-u, Vinskom štabu, Winter Wine Day-u na Jahorini i već tradicionalnom 12. Beogradskom salonu vina u hotelu „Hajat" u Beogradu. Vinarija „Aleksić" priredila je pravi vinski ugođaj za sve ljubitelje „Amaneta", „Barbare", „Kardaša" i ostalih vina iz svoje šampionske palete.

U mesecu decembru mogli ste ih sresti na brojnim vinskim događajima: WINE JAM-u, Vinskom štabu, Winter Wine Day-u na Jahorini i već tradicionalnom 12. Beogradskom salonu vina u hotelu „Hajat" u Beogradu.

Vinarija „Aleksić" priredila je pravi vinski ugođaj za sve ljubitelje „Amaneta", „Barbare", „Kardaša" i ostalih vina iz svoje šampionske palete.

Tokom dva dana trajanja 12.Beogradskog salona vina, vinarija je osim brojnih posetilaca na svom štandu ugostila i predstavnike medija, članice „Udruženja poslovnih žena", prijatelje i saradnike koji su pružili podršku ovoj uspešnoj, preduzetničkoj, ženskoj priči.

Udružena ženska energija pripredila je radionicu o slaganju hrane i vina pod nazivom: „Moja srpska hrono kuhinja" gde su dame iz „Aleksić" vinarije sa svojom gošćom, Mirjanom Mimicom Radojević, autorkom bloga mahlat.rs, predstavile zanimljiv „winematch" pokazavši kako se može napraviti luksuzan meni od domaćih proizvoda koji pri tom zadovoljava i pravila veoma popularne hrono ishrane.

 "Ako želiš da upoznaš jedan narod, probaj njegovo vino", poručile su ove dame posluživši uz

„Aleksić" vina limited serije: KARDAŠ, BONACA, AMANET specijalitete hrono kuhinje napravljene od domaćeg sira, tartufa i lešnika iz Leskovca...

Osim u degustaciji, posetioci su uživali u brojnim iznenađenjima i poklonima koje im je vinarija pripremila i ovekovečili svoje trenutke uživanja u vinu i druženju na foto konkursu „Dan za Kardaš i prijatelje".

Vinarija „Aleksić" iz Vranja, prva i jedina ženska vinarija na Balkanu, 2015. godinu zaokružila je Trofejom za najbolju nacionalnu vinariju, na najvećem svetskom vinskom takmičenju „AWC Vienna 2015".

Na ovom prestižnom takmičenju, na osnovu strogo definisanih pravila „slepog" degustiranja od strane internacionalnih stručnjaka, „Aleksić" vina osim ovog Trofeja ponela su i sedam medalja i to u konkurenciji od čak 11.611 vina iz 40 zemalja.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Jedinstvena vina iz vinarije Zure u Novom Sadu

Korpa Deli Market iz Novog Sada, mesto sa posebnim šarmom i filozofijom uživanja, od nedavno u... Više...

Udruženi nastup srpskih vinara na VINITALY 2016 u Veroni

Na inicijativu redakcija portala vinovnik.rs i TU! magazin, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede... Više...

Večera za sva čula uz pet šampionskih vina Vinarija "Aleksić" priredila još jedan "winematch" za pamćenje

Vinarija "Aleksić" ponovo je opravdala zvanje najbolje nacionalne vinarije priredivši 16. februara... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed