Platna Super kartica menja Pika platnu Karticu - Mnogo više pogodnosti, još bolja kupovina

Beograd, 07. Decembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Platna Super kartica menja Pika platnu Karticu - Mnogo više pogodnosti, još bolja kupovina

Kompanija Mercator-S je u saradnji sa Sberbank Srbija pokrenula projekat zamene platne Pika kartice platnom Super Karticom. Program platne Pika kartice prestaje da postoji od 7.12.2015. godine. Većina korisnika Pika platne kartice ima mogućnost da aplicira za platnu Super Karticu, čije je izdavanje besplatno i bez obaveze otvaranja tekućeg računa i prenosa plate u Sberbank Srbija. Kartice će biti dostupne tim korisnicima u najkraćem roku po potpisivanju ugovora.

Kompanija Mercator-S je u saradnji sa Sberbank Srbija pokrenula projekat zamene platne Pika kartice platnom Super Karticom.

Program platne Pika kartice prestaje da postoji od 7.12.2015. godine. Većina korisnika Pika platne kartice ima mogućnost da aplicira za platnu Super Karticu, čije je izdavanje besplatno i  bez obaveze otvaranja tekućeg računa i prenosa plate u Sberbank Srbija. Kartice će biti dostupne tim korisnicima u najkraćem roku po potpisivanju ugovora.

Na ovaj način, korisnici će moći da ostvare brojne pogodnosti koje su im na raspolaganju odmah po zaključenju novog ugovora.

Kupovinu na rate bez kamate i naknade od sada će moći da ostvare i u IDEI, Rodi, Mercator Hipermarketima, Avenija Mode, Modiana i Intersport prodavnicama i Beautique parfimerijama. Odloženo plaćanje do 45 dana i kupovina do 12 rata bez kamate na svim ostalim prodajnim mestima u zemlji, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera, samo su deo benefita koje platna Super Kartice omogućava svojim korisnicima.

Platna Super Kartica pripada prestižnom programu MasterCard World i namenjena je svim potrošačima, članovima Super Kartica programa lojalnosti.

Ukupna ušteda koju potrošači mogu ostvariti korišenjem platne Super Kartice u mreži partnera je značajna za kućni budžet i iznosi preko 4% za potrošnju u IDEA, Roda i Merkator objektima, kao i do 5 dinara uštede po litru goriva na NIS i Gasprom benzinskim stanicama. Osim toga, platna Super Kartica vraća i 0,5% ukupne potrošnje na bilo kom drugom prodajnom mestu van mreže navedenih partnera.

Super Kartica je prvi program lojalnosti u Srbiji i izdvaja se po tome što sarađuje sa 14 vodećih kompanija iz različitih oblasti i na taj način potrošačima omogućava mnoštvo pogodnosti za kupovinu kod svojih partnera.

Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom Call centra 0800 301 300 ili na sajtu https://www.superkartica.rs/PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učešćem na 30. Beogradskom maratonu zaposleni Sberbank Srbija podržali akciju "Vrednosti života"

Zaposleni Sberbank Srbija su danas sa svojim porodicama učestvovali u Trci zadovoljstva na 30. Beogradskom... Više...

Sberbank Srbija na novoj lokaciji u Novom Sadu

Sberbank Srbija otvorila je vrata savremenog poslovnog centra u Novom Sadu u ulici Teodora Pavlovića... Više...

Sberbank partner za uspešnu setvu i bolji rod

Sberbank Srbija je u susret prolećnoj setvi pripremila posebne uslove kredita za obrtna sredstva... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed