Knjiga "Kako do posla u 21. veku..." od ove nedelje u knjižarama u Srbiji

Beograd, 17. Novembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Knjiga "Kako do posla u 21. veku..." od ove nedelje u knjižarama u Srbiji

Knjiga "Kako do posla u 21 veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" Valentina Kuleta i Dragana Varagića je od ponedeljka 16.11.2015. g. krenula put distribucije bolje snabdevene knjižare u Srbiji. Uskoro se očekuje da će ova knjiga biti dostupna i u boljim knjižarama u BiH (Republika Srpska) i u Crnoj Gori. Prvo izdanje knjige u tvrdim koricama je rasprodato za dve nedelje od momenta početka prodaje na veb sajtu.

Knjiga "Kako do posla u 21 veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" Valentina Kuleta i Dragana Varagića  je od ponedeljka 16.11.2015. g. krenula put distribucije bolje snabdevene knjižare u Srbiji. Uskoro se očekuje da će ova knjiga biti dostupna i u boljim knjižarama u BiH (Republika Srpska) i u Crnoj Gori. Prvo izdanje knjige u tvrdim koricama je rasprodato za dve nedelje od momenta početka prodaje na veb sajtu.

Knjiga „Kako do posla u 21 veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" na sveobuhvatan način opisuje aktuelne probleme sa poslom i zapošljavanjem, počevši od toga šta je danas posao, uključujući i analizu načina iskorišćenja postojećeg formalnog i neformalnog sistema obrazovanja da bi se došlo do posla.

Kroz praktične primere, u knjizi se opisuju načini fokusiranja na bitne lične i profesionalne veštine koje se danas traže na tržištu rada, o načinima iskorišćenja interneta za dodatnu edukaciju i rad, kao i o načinima pripreme za poslove koji se očekuju u budućnosti.

Prema rečima ko-autora knjige Dragana Varagića "ova knjiga je namenjena kako onima koji traže posao ili žele da menjaju postojeći posao, tako i onima koji se pripremaju za edukaciju o poslu (učenici srednjih škola i roditelji), ali i edukatorima koji žele da unaprede kvalitet prenosa adekvatnih znanja i veština svojim učenicima i studentima. Knjiga je namenjena svim godištima, počevši od 14 godina, na više. Naročito je važna srednjoškolcima pre nego što se upišu na fakultet, studentima, nezaposlenima; osobama sa preko 30, 40 i 50 godina koje imaju problem sa shvatanjem današnjih potreba na tržištu rada."

Lazar Džamić iz kompanije Gugl, kao jedan od recenzenata knjige za nju između ostalog kaže "Umesto da nam pokloni ribu za ručak, kao što kaže stara kineska izreka, ova knjiga nas uči kako da pecamo."

Recenzent Zoran Stanojević, urednik u RTS-u napominje "Autori knjige nisu krenuli od pretpostavke, pa tražili primere koji je potvrđuju, već su krenuli od onoga što se stvarno događa, da bi onda izvodili zaključke."

Prof. dr Valentin Kuleto je osnivač i predsednik internacionalne kompanije LINK group koja se uspešno bavi visokim i srednjoškolskim obrazovanjem, kao i profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti savremenog poslovanja i IT-ja.

dipl. ing. Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta, preduzetnik, profesionalni predavač, bloger. Takođe je vlasnik, autor, mentor i suosnivač nekoliko istaknutih internet startap kompanija, od kojih je jedan deo iz oblasti edukacije.

Knjiga "Kako do posla u 21 veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" se od sredine oktobra nalazi u prodaji preko interneta na adresi www.doposla.com po ceni od 1.090 dinara, sa dodatnom mogućnošću direktnog preuzimanja knjige (bez troškova poštarine) u Beogradu, Novom Sadu, Sarajevu i Banja Luci. U knjižarama cena knjige je 1.190 din.

Onlajn naručivanje knjige: www.doposla.com  

Distribucija knjige u knjižarama: www.makart.rsPODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed