Agromedia.rs - novi srpski poljoprivredni portal koji brzo daje rešenja!

Beograd, 05. Novembar 2015. PR Objave: Obaveštenje -

Agromedia.rs - novi srpski poljoprivredni portal koji brzo daje rešenja!

Poljoprivrednici često na internetu pretražuju šta je to u Srbiji isplativo proizvoditi, kako se kreću cene poljoprivrednih proizvoda, izveštaje sa berze i kakvo će vreme biti kako bi pravovremeno mogli da obave setvu ili žetvu. Naravno, pored toga pogledaju i savete stručnjaka, ali i kako drugi poljoprivrednici obavljaju poljoprivredne poslove ili gde prodaju svoje proizvode. Sve to sada se nalazi na jednom mestu, na novom srpskom poljoprivrednom portalu – Agromedia.rs.

Ratari već dve godine nisu zadovoljni otkupnom cenom žitarica i uljarica, dok se voćari, sa druge strane, ne žale previše. Ipak, da li je ta informacija dovoljna kako bi se donela odluka o tome šta je u Srbiji isplativo proizvoditi ili je potrebno uzeti u obzir i kretanja na svetskim tržištima?

Da bi poljoprivrednici bili uspešni u poslu koji rade, neophodno je da budu dobro informisani, a naročito kada je reč o trendovima. To znači da ukoliko u poslednjih nekoliko godina cene pojedinih poljoprivrednih proizvoda konstantno padaju, kao što je recimo slučaj sa žitaricama, tada je možda potrebno promeniti kulture koje se gaje.

Ali koju biljnu vrstu ili granu poljoprivrede odabrati, pita se ratar koji sada čita ovaj tekst. Upravo tim problemom pre nekoliko dana bavio se poljoprivredni portal Agromedia.rs. Da bi bilo jasnije, valja reći da je Agromedia krovna kuća emisije "Svet poljoprivrede", što u prevodu znači da se ključnim pitanjima u vezi sa poljoprivredom i životom srpskog seljaka bavi već punih 8 godina. Ono što jeste novo je portal, koji je nastao kako bi sve prave i važne informacije poljoprivrednicima bile stalno dostupne.

Rešenje na početku pomenutog problema koji imaju ratari u Srbiji, ili barem jedno od mogućih, pronađeno je tokom razgovora sa stručnjakom za ekonomiku poljoprivrede. Na Agromedia portalu u članku se bave time kako odabrati biljnu kulturu koja će biti tražena u narednom periodu, kao i kako posmatrati dešavanja na berzama, kako domaćoj, tako i stranim.

Međutim, ono što je zaista zanimljivo je da taj novi srpski poljoprivredni portal, pored pronalaženja rešenja za probleme koji poljoprivrednike muče tokom cele sezone, nudi savete stručnjaka svima koji tek ulaze u poljoprivredne vode. Ipak, ne zaboravlja ni "hobiste", odnosno gradsko stanovništvo koje u vikendici ili na sopstvenoj terasi uzgaja povrće, voće, ukrasno ili začinsko bilje.

Na kraju, kao šlag na torti, tu su i tradicionalni recepti naših baka, koje sada Agromedia portal sa požutelih sveski iz ostava iskusnih domaćica prenosi na internet i čuva od zaborava.

Kada nakon čitanja ovog teksta posetite novi srpski poljoprivredni portal, koji kao što vidite zaista pruža rešenja, videćete da se na njemu nalazi još mnogo korisnih i zanimljivih članaka koji će privući vašu pažnju!PODACI O FIRMI

Naziv: Agromedia d.o.o.
Adresa: Mileve Marić Ajnštajn 46 lokal 2
Grad: Beograd 11070
e-mail: office@agromedia.rs
Web: www.agromedia.rs
Tel: 381117138110
Kontakt osoba:
Ime: Jelena Jovanović
Funkcija: direktor
Tel: 381117138110
e-mail: jelena.jovanovic@agromedia.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sberbank partner za uspešnu setvu i bolji rod

Sberbank Srbija je u susret prolećnoj setvi pripremila posebne uslove kredita za obrtna sredstva... Više...

ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede - Siguran oslonac za investicije poljoprivrednika

Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske... Više...

Sigurna podrška uz pravog partnera - Sberbank Srbija nudi subvencionisane kredite za poljoprivredu

Na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji će se održati od 14. do 20. maja u Novom Sadu, Sberbank... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed