"Aviv Arlon" donira opremu Domu zdravlja Zrenjanin

Zrenjanin, 27. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

"Aviv Arlon" donira opremu Domu zdravlja Zrenjanin

U četvrtak, 29. oktobra, svečano će biti otvoren Aviv park u Zrenjaninu. Reč je o projektu izraelske kompanije Aviv Arlon, vrednom skoro 30 miliona evra, zahvaljujući kojem je u tom gradu otvoreno oko 400 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja. Vrpcu će preseći gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnici izraelske kompanije Aviv Arlon, a posetioci će moći da uživaju u besplatnom koncertu popularnog pevača Tonija Cetinskog, koji počinje u 20 časova.

U četvrtak, 29. oktobra, svečano će biti otvoren Aviv park u Zrenjaninu. Reč je o projektu izraelske kompanije Aviv Arlon, vrednom skoro 30 miliona evra, zahvaljujući kojem je u tom gradu otvoreno oko 400 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja.

Vrpcu će preseći gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnici izraelske kompanije Aviv Arlon, a posetioci će moći da uživaju u besplatnom koncertu popularnog pevača Tonija Cetinskog, koji počinje u 20 časova.

Povodom otvaranja Aviv Parka Zrenjanin, kompanija Aviv Arlon doniraće zrenjaninskom Domu zdravlja digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska - tenziometara. Donacija će biti uručena direktoru Doma zdravlja na sam dan otvaranja Aviv Parka, 29. oktobra.

Direktorka marketinga Aviv Arlon u Srbiji Danka Gladović kaže da je reč o gestu dobre volje i uobičajenoj praksi kompanije.

"Jedan od naših osnovnih poslovnih ciljeva jeste uspostavljanje dobre saradnje sa lokalnom zajednicom i pomoć u projektima koji su ljudima sa područja gde poslujemo značajni. Ovog puta smo odabrali da to bude pomoć Domu zdravlja. Nadamo se da će ova donacija poboljšati nivo zdravstvenih usluga na Odeljenju ginekologije, naročito kada je reč o prevenciji ginekoloških oboljenja čija je stopa u Srbiji veoma visoka", objašnjava Danka Gladović.

Donacija u Zrenjaninu je nastavak društveno odgovorne politike kompanije, koja je u Pančevu gde je otvoren prvi ritejl park, učestovala u više humanitarnih projekata i akcija. Domu zdravlja u tom gradu donirana su četiri EKG aparata, a povodom drugog rođendana, Aviv Arlon je pančevačkom JKP "Zelenilo" donirao skejt park. Za stanovništvo ugroženom poplavama, 2014. godine Aviv Park Pančevo je prikupio pomoć u iznosu od 1.500.000,00 dinara.

Zrenjaninski Aviv Park nalazi se na svega tri kilometra od centra grada, u naselju Bagljaš. Maloprodajni prostor prostire se na 22.500 kvadratnih metara površine.

Osim velikog hipermarketa "Dis", u zrenjaninskom Aviv Parku biće zastupljeni poznati domaći i međunarodni brendovi kao što su "H&M", "Deichmann", "C&A", "Takko", "New Yorker", "Sport Vision", "DM", "Tehnomanija", "Forma Ideale"... U Parku će biti i igraonica za decu, bioskop, veliki fitnes centar, brojni kafići i restorani, apoteka, menjačnica, knjižara. Posetiocima je na raspolaganju i 700 parking mesta.

Na sam dan otvaranja, posetioce očekuju brojni popusti koji će se u nekim radnjama kretati i do 50 odsto. Aviv Park otvoriće vrata već u 10 časova, a pripremljen je i program za najmlađe posetioce koji počinje u 17 časova.

Kompanija Aviv Arlon jedna je od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina i još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom. U Srbiji su prisutni od 2007. godine, a prvi ritejl park izgradili su u Pančevu. Osim Aviv Parka u Pančevu i Zrenjaninu, i Beograđani će do kraja godine dobiti svoj Aviv Park, i to u opštini Zvezdara.

Više informacija o Aviv Parkovima i događajima možete pronaći na web sajtu: www.avivpark.comPODACI O FIRMI

Naziv: MAPR Communications
Grad: Beograd
Kontakt osoba:
Ime: Nataša Maksimović
Funkcija:
Tel:
e-mail: pr.natasa.maksimovic@gmail.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje prve benzinske stanice u Smederevu

EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvorila je prvu benzinsku stanicu u Smederevu, čime je proširila... Više...

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje nove benzinske stanice u Čačku

Kompanija EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvaranjem nove benzinske stanice u Čačku, proširila... Više...

Uručene donacije za 20 Škola roditeljstva širom Srbije - Najavljen nastavak saradnje sa Ministarstvom zdravlja

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je podržalo inicijativu društveno odgovorne kompanije Rosa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed