Pneumatici iz najnovije Goodyearove linije ULTRA GRIP MAX impresionirali proizvođače teretnih vozila

Beograd, 26. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Pneumatici iz najnovije Goodyearove linije ULTRA GRIP MAX impresionirali proizvoÄaÄe teretnih vozila

Proizvođač teretnih vozila DAF i proizvođač prikolica Krone počeli fabričku ugradnju Goodyearovih najnovijih zimskih teretnih pneumatika. Najnovija Goodyearova linija zimskih teretnih pneumatika ULTRA GRIP MAX je svojim vrhunskim performansama za zimsku vožnju već ubedila proizvođače teretnih vozila. Prvi proizvođač koji nudi mogućnost ugradnje Goodyearovih pneumatika ULTRA GRIP MAX je Holandsko preduzeće DAF.

Proizvođač teretnih vozila DAF i proizvođač prikolica Krone počeli fabričku ugradnju Goodyearovih najnovijih zimskih teretnih pneumatika. 

Najnovija Goodyearova linija zimskih teretnih pneumatika ULTRA GRIP MAX je svojim vrhunskim performansama za zimsku vožnju već ubedila proizvođače teretnih vozila. Prvi proizvođač koji nudi mogućnost ugradnje Goodyearovih pneumatika ULTRA GRIP MAX je Holandsko preduzeće DAF. Prevoznici koji naručuju nove DAF kamione proizvedene početkom oktobra imaju priliku da za teške zimske uslove izaberu pneumatike Goodyear ULTRA GRIP MAX S za upravljačku osovinu i ULTRA GRIP MAX D za pogonsku osovinu u dimenzijama 315/70R22.5 i 315/80R22.5.

Među proizvođačima prikolica je pneumatike iz nove Goodyearove linije kao originalnu opremu omogućio Krone. Ovaj renomirani proizvođač je za svoje prikolice koje će se koristiti u teškim zimskim uslovima odobrio pneumatike Goodyear ULTRA GRIP MAX T u dimenzijama 385/65R22.5 i 385/55R22.5.

Nova serija zimskih teretnih pneumatika ULTRA GRIP MAX može da se pohvali vrhunskim performansama jer napola istrošen pneumatik još uvek obezbeđuje do 40% bolje prianjanje[1] i do 15% veću kilometražu[2]. Seriju čine teretni pneumatici ULTRA GRIP MAX S za upravljačku osovinu, ULTRA GRIP MAX D za pogonsku osovinu i ULTRA GRIP MAX T za prikolice koji mogu da se pohvale simbolom snežne pahuljice u alpskom vrhu (3-Peak-Mountain-Snowflake - 3PMSF), koji predstavlja zvaničnu oznaku pneumatika za teške zimske uslove, i simbolom M+S.


[1] Uporedni testovi vršeni od oktobra 2013. do jula 2014. godine u Goodyearovom Centru za inovacije u Luksemburgu (GIC*L) sa dimenzijom 315/80R22.5 pokazuju da novi pneumatik Goodyear ULTRA GRIP MAX D nudi do 40% bolje prianjanje na snegu u poređenju sa pneumatikom Goodyear ULTRA GRIP WTD. Konkretni rezultati zavise, između ostalog, od puta i vremenskih prilika, dimenzija pneumatika, pritiska u pneumatiku i održavanja vozila.

[2] Proračuni vršeni u Goodyearovom GIC*L su potvrdili očekivanja in pokazali da novi pneumatici Goodyear ULTRA GRIP MAX D za pogonsku osovinu, u poređenju sa pneumatikom Goodyear ULTRA GRIP WTD, omogućavaju do 15% veću kilometražu. Konkretni rezultati zavise, između ostalog, od puta i vremenskih prilika, dimenzija pneumatika, pritiska u pneumatiku i održavanja vozila.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.eu, www.dunlop.eu, www.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 67 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 50 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed