The New Light of Darkness revija Marka Mitanovskog

Beograd, 23. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

The New Light of Darkness revija Marka Mitanovskog

Pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, u velikoj sali Studentskog kulturnog centra, organizovana je revija „The New Light of Darkness" jednog od najtraženijih mladih dizajnera Marka Mitanovskog. Nakon veoma zapažene revije održane tokom londonske „Nedelje mode", Mitanovski je sada svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2015. predstavio i publici u Srbiji.

Pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, u velikoj sali Studentskog kulturnog centra, organizovana je revija „The New Light of Darkness" jednog od najtraženijih mladih dizajnera Marka Mitanovskog. Nakon veoma zapažene revije održane tokom londonske „Nedelje mode", Mitanovski je sada svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2015. predstavio i publici u Srbiji.

„Celokupna kolekcija simbolično predstavlja ciklus života i odatle dolazi inspiracija prapočetkom i prirodom kao osnovom svega. Principi, kojima sam se vodio prilikom kreiranja, bili su prenaglašene forme, istraživanje tekstura, kao i reljefa na materijalu. Od materijala najzastupljeniji su tehnički i tehnološki tretirani koža i latex", izjavio je Mitanovski.

„MasterCard podržava inovacije i kreativnost. Uvek se radujemo kada smo u prilici da pružimo podršku mladim dizajnerima, koji mogu da prikazu nešto jedinstveno i neprocenjivo - a to je upravo ovaj performans Marka Mitanovskog. Naša želja je da omogućimo ljudima da iskoriste sve prilike koje ih okružuju i da ih povežemo sa neprocenjivim iskustvima", rekla je Jelena Ristić, direktor prodaje kompanije MasterCard za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH.

U stvaranju kolekcije, učestvovali su i vajar Milan Stošić, koji je kreirao inputirane vajarske odlivke, juvelir Mathea Lee, sa svojim namenskim dizajniranim nakitom, kao i Marko Marosiuk, autor ilustracija ornamenata za čipku, koje su namenski urađene u Italiji.

Mitanovski je do sada učestvovao na brojnim svetskim modnim manifestacijama, kao što su Londonska nedelja mode, Međunarodni festivali u Parizu, Montereju, Zagrebu, kao i revije u Maleziji, Španiji i Sloveniji. Njegove kreacije nosile su mnoge velike muzičke zvezde, kao što su Lejdi Gaga, Skank Anensi, Sofi Elis Bekstor.

Mitanovski radi u Londonu od 2009. godine, a nedavno je uvršten u knjigu svetski najperspektivnijih mladih dizajnera američke publikacije "New on the catwalk", koja se distribuira u 70 zemalja.

Women's Leadership Network radionica

U okviru revije, kompanija MasterCard organizovala je radionicu na temu povezanosti pravilnog poslovnog odevanja i uspeha. Radionicu je vodila poznata stilistkinja iz Londona, Klaudija Benke, koja dugi niz godina sarađuje sa svetskim zvezdama, poput Boj Džordža i Džilijen Anderson.

Radionica je organizovana u okviru projekta Women's Leadership Network (WLN), kojim kompanija MasterCard želi da pomogne i podstakne žene širom sveta da realizuju svoje profesionalne ideje i unaprede svoju karijeru. WLN trenutno broji više od 1.400 članova koji konstantno rade na edukaciji i mentorstvu, kako bi pospešili lični razvoj žena, ali i razvoj kompanija u kojima rade i lokalne privrede.

O kompaniji MasterCard
Kompanija MasterCard
(NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vijesti na Engagement Bureau.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Piraeus kartica koja nagrađuje

Promotivna akcija "Kartica koja nagrađuje" Piraeus banke od sutra omogućava svim novim korisnicima... Više...

E-Commerce ponuda UniCredit Banke namenjena pravnim licima

U skladu sa zahtevima tržišta i savremenim svetskim trendovima, UniCredit Banka je nastavila da... Više...

Dragana Ognjenović i HP zajedno na Beogradskoj nedelji mode

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC, prvi HP-ov prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima, dolazi... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed