Sberbank pripremila niže kamate na kredite za mikro i mala preduzeća

Beograd, 22. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Sberbank pripremila niže kamate na kredite za mikro i mala preduzeÄa

Mikro i mala preduzeća sada imaju priliku da dobiju još povoljnije dinarske kredite, zahvaljujući novoj Sberbank ponudi. Fiksna kamatna stopa za dinarske kredite za obrtna sredstva kreće se već od 9.95 odsto, u zavisnosti od visine prihoda i broja zaposlenih u kompaniji. Snižena je i kamatna stopa na kredite u evrima, pa mikro i mala preduzeća mogu da uzmu kredit za obrtna sredstva sa kamatom već od 5.95 odsto.

Mikro i mala preduzeća sada imaju priliku da dobiju još povoljnije dinarske kredite, zahvaljujući novoj Sberbank ponudi. Fiksna kamatna stopa za dinarske kredite za obrtna sredstva kreće se već od 9.95 odsto, u zavisnosti od visine prihoda i broja zaposlenih u kompaniji.

Snižena je i kamatna stopa na kredite u evrima, pa mikro i mala preduzeća mogu da uzmu kredit za obrtna sredstva sa kamatom već od 5.95 odsto. Posebna pogodnost kredita za obrtna sredstva u evrima je fiksna kamata, iako je kredit indeksiran u stranoj valuti.

„Pored kredita u dinarima i evrima, smanjili smo i kamatne stope na dozvoljeni minus. Na ovaj način, mikro i mala preduzeća mogu lako da premoste povremene periode nelikvidnosti", objašnjava Marijana Vasilescu, članica Izvršnog odbora nadležna za resor za poslove sa stanovništvom u Sberbank Srbija.

Pored navedenih pogodnosti, Sberbank mikro klijentima na raspolaganju su još i revolving kreditna linija, sa atraktivnim kamatnim stopama za dugoročne kredite za obrtna sredstva, kao i kredite za refinansiranje. Iz revolving kreditne linije, klijenti mogu da koriste i proizvode dokumentarnog poslovanja.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 11 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).
Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učešćem na 30. Beogradskom maratonu zaposleni Sberbank Srbija podržali akciju "Vrednosti života"

Zaposleni Sberbank Srbija su danas sa svojim porodicama učestvovali u Trci zadovoljstva na 30. Beogradskom... Više...

Sberbank Srbija na novoj lokaciji u Novom Sadu

Sberbank Srbija otvorila je vrata savremenog poslovnog centra u Novom Sadu u ulici Teodora Pavlovića... Više...

Sberbank partner za uspešnu setvu i bolji rod

Sberbank Srbija je u susret prolećnoj setvi pripremila posebne uslove kredita za obrtna sredstva... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed