Studentsko takmičenje "Ace the Case" - Jedinstvena šansa za mlade talente

Beograd, 19. Oktobar 2015. PR Objave: Najava -

Studentsko takmiÄenje "Ace the Case" - Jedinstvena Å¡ansa za mlade talente

Studenti završnih godina osnovnih ili master studija fakulteta u Srbiji sledećeg meseca imaće priliku da pokažu znanje i steknu vrednu nagradu na takmičenju „Ace the Case". Ovo prestižno takmičenje u rešavanju poslovnih problema održava se u organizaciji revizorske kuće KPMG. Pobednike očekuje učešće na međunarodnom takmičenju studenata KICC (KPMG International Case Competition) u Dubaiju u aprilu naredne godine.

Studenti završnih godina osnovnih ili master studija fakulteta u Srbiji sledećeg meseca imaće priliku da pokažu znanje i steknu vrednu nagradu na takmičenju „Ace the Case". Ovo prestižno takmičenje u rešavanju poslovnih problema održava se u organizaciji revizorske kuće KPMG. Pobednike očekuje učešće na međunarodnom takmičenju studenata KICC (KPMG International Case Competition) u Dubaiju u aprilu naredne godine.

Takmičenje „Ace the Case" pruža učesnicima jedinstvenu priliku da sarađuju sa stručnjacima jedne od najeminentnijih svetskih kompanija u oblasti revizije.

Prijave za takmičenje otvorene su do 6. novembra. Prijavljivanje se vrši putem sajta www.kpmg.com/rs/atc,  a uz osnovne podatke je potrebno priložiti i CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku. Takmičenje će biti održano 26. i 27. novembra u prostorijama kompanije KPMG u Beogradu. Na samom početku takmičenja, učesnicima će biti održan „master class", na kome će imati priliku da prisustvuju predavanju vrhunskih stručnjaka i dodatno unaprede svoje znanje. Nakon toga, takmičari će, podeljeni u timove, dobiti priliku da stečeno znanje pokažu u praksi, prilikom rešavanja konkretnog poslovnog problema i prezentacije njegovog rešenja.

Kompanija KPMG organizuje ovo takmičenje treću godinu zaredom u cilju podrške mladim talentima, kako bi kroz rešavanje konkretnih poslovnih problema teorijsko znanje nadogradili praktičnim i stekli veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri. Ovo takmičenje otvara studentima brojne mogućnosti, kako u pogledu daljeg zapošljavanja, tako i u vidu daljeg usavršavanja znanja i veština. Prošlogodišnji pobednički tim koji čine Ivan Devedžić, Iva Mišović, Đorđe Petrović, studenti Fakulteta organizacionih nauka i Marija Bakić, student Ekonomskog fakulteta u Beogradu, imali su jedinstvenu priliku da otputuju u Dubai na internacionalno takmičenje i odmere snage sa kolegama iz svih krajeva sveta. Osim toga, neki od ranijih učesnika pokazano znanje i učešće na takmičenju iskoristili su za dobijanje posla ili stručne prakse. Upravo to se dogodilo Aleksandri Čuturilo i Vuku Ivanoviću, članovima pobedničkog tima iz 2013. godine, kao i Branislavu Petkoviću, učesniku takmičenja od pre dve godine. Vuk je dobio posao, dok su Aleksandra i Branislav primljeni na stručnu praksu. Takođe, Marija Bakić iz prošlogodišnjeg tima je upravo otpočela program stručne prakse. Prednost takmičenja je i činjenica da se održava na engleskom jeziku, što je podstrek da se koristi i unapredi jezik čija je upotreba najčešća u poslovnom svetu.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osvojili drugo mesto na međunarodnom takmičenju iz energetske elektronike

Tim H-Bridges sa Elektrotehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu osvojio je nagradu "The Best... Više...

BEST međunarodni akademski seminar - "GENE in a bottle"

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd sedamnaesti put organizuje međunarodni akademski seminar... Više...

H-Bridges tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta u finalu najvećeg svetskog univerzitetskog takmičenja iz energetske elektronike

H-Bridges tim studenata, plasirao se u finalnu rundu International Future Energy Challenge(IFEC)... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed