SES ASTRA podstiče decu da pokažu svoju kreativnost na petom po redu takmičenju za talente

Beograd, 13. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

SES ASTRA podstiÄe decu da pokažu svoju kreativnost na petom po redu takmiÄenju za talente

SES ASTRA podstiče decu da pokažu svoju kreativnost na petom po redu takmičenju za talente Mesec oktobar predstavlja početak tradicionalnog takmičenja za telente koje organizuje kompanija SES Astra. Peto po redu međunarodno dečije takmičenje "ASTRA Talent" sprovodi se u Bugarskoj, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji, uz podršku organizacije „Doktori bez granica" (Doctors Without Borders).

SES ASTRA podstiče decu da pokažu svoju kreativnost na petom po redu takmičenju za talente

Mesec oktobar predstavlja početak tradicionalnog takmičenja za telente koje organizuje kompanija SES Astra. Peto po redu međunarodno dečije takmičenje "ASTRA Talent" sprovodi se u Bugarskoj, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji, uz podršku organizacije „Doktori bez granica" (Doctors Without Borders).

Deca uzrasta između 8 i 15 godina imaju zadatak da kreiraju čestitke kojima će obeležiti 30-godišnjicu poslovanja kompanije SES Astra, na kojima će naslikati kako oni vide napredak satelitske tehnologije u narednih 30 godina.

Sve čestitke treba prijaviti na veb stranici www.astratalent.eu. Takmičenje za talenate traje od 1. oktobra do 30. novembra 2015. godine.

Na kraju takmičenja, žiri, koji će činiti predstavnici iz sveta umetnosti, izabraće pet pobedničkih čestitki. Dodatna četiri pobednika će biti izabrana putem glasanja na veb stranici www.astratalent.eu. Sve pobednike očekuju vredne nagrade, uključujući tablet i multimedijalne uređaje, kao i teleskope.

„Deca su najveće bogatstvo naše planete. Podstičući dečiju kreativnost, obezbeđujemo bolju budućnost za sve nas. Rezultati prošlogodišnjeg takmičenja su nadmašili naša očekivanja i nadamo se da će i ovogodišnji učesnici biti podjednako uspešni", izjavila je Ursula Marzec (Urszula Marzec), direktor sektora za marketing i odnose sa javnošću za region centralne i istočne Evrope u kompaniji SES Astra.

„Izuzetno cenimo podršku kompanije SES Astra, kao i učešće dece na takmičenju ASTRA talenat. To će nam pomoći da podignemo svest u javnosti i da pružimo podšku ljudima širom sveta", izjavio je Pavel Gruber , generalni direktor organizacije „Doktori bez granica" (Doctors Without Borders) u Českoj, humanitarne organizacije koja je izabrana za ovaj projekat.

Za dodatne informacije i pravila takmičenja, posetite veb stranicu: www.astratalent.eu

 

O kompaniji SES
Kompanija SES (NYSE Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange: SESG) vodeći je svetski operater sa flotom od više od 50 geostacionarnih satelita. Kompanija obezbeđuje satelitske komunikacijske usluge emiterima, sadržaj i internet usluge provajderima, operaterima mobilne i fiksne mreže i poslovnim i vladinim organizacijama širom sveta.

SES predstavlja dugoročne poslovne odnose, visoko kvalitetne usluge i iskustvo iz oblasti satelitskih usluga. Različiti regionalni timovi kompanije SES smešteni su širom sveta i rade sa korisnicima kako bi obezbedili specifične satelitske protoke i zahteve.

SES poseduje strateški udeo u infrastrukturi start-up i nove generacije satelitskih mreža O3b Networks.

Više informacija na: www.ses.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Britanska internacionalna škola u Beogradu domaćin tradicionalnog karate takmičenja za decu

Karate klub „Diplomatik" u saradnji sa "Britanskom internacionalnom školom" iz Beograda, organizuje... Više...

Hakaton za srednjoškolce 4.0

Udruženje studenata informatike FONIS četvrti put zaredom organizuje programersko takmičenje,... Više...

Studenti Elektrotehničkog fakulteta na međunarodnom takmičenju iz energetske elektronike u Americi

Tim studenata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu H-Bridges tradicionalno učestvuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed