Dunlopov pneumatik Trailsmart na dva vodeća testa nagrađen zlatom i srebrom

Kranj, Slovenija, 03. Septembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Dunlopov pneumatik Trailsmart na dva vodeÄa testa nagraÄen zlatom i srebrom

Na testovima za drumske endurans motocikle Dunlop Trailsmart se pokazao kao jedan od najboljih pneumatika Dunlop, kao jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatika za motocikle, lansirao je ove godine nov pneumatik Dunlop Trailsmart. Specijalizovana nemačka revija Motorrad testirala je Dunlop Trailsmart na dva nezavisna testa pneumatika za drumske endurans motocikle i svrstala ga na prvo i drugo mesto. Rezultati testova potvrđuju Dunlopovu posvećenost vrhunskim performansama.

Na testovima za drumske endurans motocikle Dunlop Trailsmart se pokazao kao jedan od najboljih pneumatika

Dunlop, kao jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatika za motocikle, lansirao je ove godine nov pneumatik Dunlop Trailsmart. Specijalizovana nemačka revija Motorrad testirala je Dunlop Trailsmart na dva nezavisna testa pneumatika za drumske endurans motocikle i svrstala ga na prvo i drugo mesto. Rezultati testova potvrđuju Dunlopovu posvećenost vrhunskim performansama - naime, pneumatik ima izvanredne karakteristike pri kočenju kako na mokroj, tako i na suvoj podlozi, a unapređen dezen gazećeg sloja omogućava veću kilometražu.

Na prvom testu Motorrad je upoređivao performanse pet različitih pneumatika[1] u vožnji po putu i terenu izvan puta. Pneumatici su testirani na motociklu BMW R 1200 GS[2]. Na ovom testu pneumatik Dunlop Trailsmart se pokazao kao najbolji i nagrađen je preporukom Motorrad Kauftip za vožnju po putu. Kriterijumi za nagradu su bile "besprekoran odziv, odlično prianjanje na sporednim putevima[3] i poverenje koje pneumatik uliva na mokrim putevima". Motorrad je novi pneumatik proglasio za "najbolji izbor za GS u svakodnevnoj vožnji". Na drugom testu Motorrad je upoređivao Dunlop Trailsmart sa četiri konkurentska pneumatika. Dunlopovi pneumatici su svrstani na drugo mesto, a isticale su se njihove sportske karakteristike na sporednim putevima i čvrsto prianjanje na mokrim površinama[4].

"Oduševljeni smo što se Dunlopov Trailsmart već u svojoj prvoj sezoni tako dobro pokazao u poređenju sa konkurentskim pneumaticima," objašnjava Andy Marfleet, Dunlopov vođa marketinga za pneumatike za motocikle. "Trudimo se da pneumatici koje nudimo na tržištu budu prilagođeni brzom tempu života naših potrošača i da se dobro ponašaju u najrazličitijim uslovima na putu. Ponosni smo što pomenuti rezultati odražavaju naša nastojanja i što već od samog lansiranja pneumatika potvrđuju njegove svestrane performanse."


[1] Motorrad br. 14/2015; konkurentski pneumatici: Continental TKC 70, Continental TKC 80, Metzeler Karoo 3 i Michelin Pilot Road 4 Trail.

[2] Pneumatik Dunlop Trailsmart odgovara svim ključnim drumskim endurans motociklima glavnih proizvođača, uključujući BMW varijante R1200 GS hlađene uljem i vodom.

[3] Motorrad br. 14/2015; konkurentski pneumatici: Continental TKC 70, Continental TKC 80, Metzeler Karoo 3 i Michelin Pilot Road 4 Trail.

 "Der TrailSmart zeigt sich auf LandstraBen wie geschaffen fur die GS. Der Dunlop fahrt sich nicht nur handlich und neutral, sondern glanzt auch mit perfekter Ruckmeldung und breitem Grenzbereich."

[4] Motorrad br. 13/2015; konkurentski pneumatici: Continental Trail Attack 2, Metzeler Tourance Next, Michelin Anakee III i Pirelli Scorpion Trail II "Auf LandstraBen uberzeugen die sportlichen Qualitaten des TrailSmart, bei Regen sein starker Grip".

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.eu, www.dunlop.eu, www.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o Dunlopu
Dunlop je jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatika visokih i vrhunskih performansi sa ubedljivom serijom uspeha u auto moto sportu. Dunlop je tehnički partner ekipa Suzuki Endurance Race Team, Honda Racing, Kawasaki i Team HRC, i jedini dobavljač pneumatika za Moto2 i Moto3. Dunlopovo ogromno iskustvo na trkama dovelo je do razvoja inovativnih tehnologija i na području pneumatika za svakodnevnu vožnju. Najnovijim pneumaticima Dunlop za vožnju po putu opremljeni su motocikli vodećih proizvođača kao što su Honda, Kawasaki, KTM, Ducati, Harley-Davidson i Suzuki.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed