Fulda proslavlja 115 godina postojanja i 100 godina savremenih teretnih pneumatika

Kranj, Slovenija, 04. Avgust 2015. PR Objave: Saopštenje -

Fulda proslavlja 115 godina postojanja i 100 godina savremenih teretnih pneumatika

Fulda je postala član društva Goodyear 1962. godine i od tada predstavlja važan brend u portfoliju kompanije. Sloganima kao što su "Nemačka visoka tehnologija" i "Crn. Širok. Moćan." ističu se najbitnije vrednosti ovog brenda - kvalitet po razumnoj ceni. Fulda proslavlja 115 godina od osnivanja brenda i stogodišnjicu inovativnog rada na području pneumatika za privredna vozila.

Fulda je postala član društva Goodyear 1962. godine i od tada predstavlja važan brend u portfoliju kompanije. Sloganima kao što su "Nemačka visoka tehnologija" i "Crn. Širok. Moćan." ističu se najbitnije vrednosti ovog brenda - kvalitet po razumnoj ceni.

Fulda proslavlja 115 godina od osnivanja brenda i stogodišnjicu inovativnog rada na području pneumatika za privredna vozila. Time učvršćuje svoj položaj kao jednog od vodećih nemačkih brendova pneumatika, koji nudi kvalitetne pneumatike za laka i teška privredna vozila, putničke automobile, automobile sa pogonom na sva četiri točka i sportska terenska vozila, uz razumnu cenu.

Kako naglašava Benjamin Willot, Goodyearov direktor marketinga za pneumatike za privredna vozila na području Evrope, Srednjeg istoka i Afrike, Fulda je veoma važan brend u njihovoj ponudi, naročito kad su u pitanju pneumatici za privredna vozila: "Pneumatik Fulda Sembusto, proizveden 1915. godine, prokrčio je put Fuldinim teretnim pneumaticima i sve od tada Fulda u svojoj ponudi ima kvalitetne pneumatike za teretna vozila. To potvrđuje i pneumatik Fulda Ecotonn 2 za prikolice koji smo predstavili prošle godine. Uvođenjem novih teretnih pneumatika nameravamo i ubuduće da nastavimo Fuldinu uspešnu istoriju."

Fulda je postala član društva Goodyear 1962. godine. Njena tradicionalna inovativnost nastavlja se i u ovoj deceniji ističući važnost 115 godina iskustva u razvoju pneumatika, naročito na području pneumatika za privredna vozila.

Ponuda pneumatika Fulda za privredna vozila

Fulda može da se pohvali bogatom ponudom pneumatika za privredna vozila među kojima je najnoviji Ecotonn 2 za prikolice, koji je predstavljen 2014. godine i dopunjava Fuldinu ponudu pneumatika za privredna vozila za vožnju po putu. U ovu ponudu spadaju i pneumatici Fulda Ecocontrol 2 za upravljačku osovinu i Fulda Ecoforce 2 za pogonsku osovinu. U svom asortimanu Fulda takođe ima i pneumatike Variocontrol, Varioforce i Variotonn za vozila koja vrše kombinovane prevoze kako na putu tako i na gradilištu, kao i pneumatike za vožnju u zimskim uslovima Wintercontrol i Winterforce.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.eu, www.dunlop.eu, www.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 67 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 50 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom... Više...

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed