Novi Jaguar XE sa Dunlop pneumaticima

Kranj, Slovenija, 08. Juli 2015. PR Objave: Saopštenje -

Novi Jaguar XE sa Dunlop pneumaticima

Dunlop pneumatici BluResponse J odnosno Sport Maxx RT J - originalna oprema luksuzne limuzine, napravljeni su specijalno za Jaguar. Jaguar je za originalnu opremu naprednog modela XE izabrao Dunlop pneumatike BluResponse J i Sport Maxx RT J u pet različitih dimenzija. Varijante prestižne limuzine su, naime, opremljene različitim pneumaticima i naplacima.

Dunlop pneumatici BluResponse J odnosno Sport Maxx RT J - originalna oprema luksuzne limuzine, napravljeni su specijalno za Jaguar.

Jaguar je za originalnu opremu naprednog modela XE izabrao Dunlop pneumatike BluResponse J i Sport Maxx RT J u pet različitih dimenzija. Varijante prestižne limuzine su, naime, opremljene različitim pneumaticima i naplacima. Saradnja istorijskih razmera, koja je počela od prvog modela Jaguara, dopunjena je Dunlop pneumaticima BluResponse J u dimenziji 205/55R17 95Y XL i Dunlop Sport Maxx RT J u dimenzijama 225/50R17 98 Y XL, 225/45R18 95 Y XL, 225/40R19 93 Y XL i 255/35R19 96 Y XL. Svi navedeni pneumatici ponosno nose oznaku J, što znači da ih je Dunlop razvio specijalno za Jaguar.

Dunlopov više puta nagrađeni pneumatik BluResponse poznat je po polimerima koji obezbeđuju prvoklasno prianjanje na mokroj podlozi. Pneumatik Dunlop Sport Maxx RT je izrađen sa ciljem da omogući odlično prianjanje i performanse pri kočenju - na nivou moto sporta. Sve to su karakteristike koje idu ruku pod ruku sa novim Jaguarom XE jer omogućavaju dinamičnu vožnju i istovremeno doprinose još boljim performansama na putu.

 

Informacije o Dunlopu
Dunlop je jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatika visokih i vrhunskih performansi sa ubedljivim rekordom uspeha u auto-moto sportu. Dunlopova bogata iskustva na trkama dovele su do inovativnih tehnologija i na području pneumatika za svakodnevnu vožnju. Dunlop je 2013. godine slavio svoju 125. godišnjicu koja je istovremeno i godišnjica prvog pneumatika napunjenog vazduhom koji je uveo njegov osnivač. Posle početnih brzinskih rekorda Dunlop je svoju prvu pobedu na trci 24 sata Le Mana slavio 1924. godine, a danas je sa 34 pobede na toj trci najuspešniji proizvođač pneumatika. Godine 2014. su se šampioni Evropske serije Le Man i 24 sata Le Mana u kategoriji LMP2 odlučili za Dunlopove pneumatike. Osim toga, Dunlopovi pneumatici dokazali su se i na najvažnijim trkama turing automobila u celom svetu, među kojima su svetski poznato australijsko prvenstvo V8 Supercar i britanska prvenstva turing automobila. Dunlopovi najnoviji pneumatici za vožnju po putu su oprema nagrađenih vozila proizvođača automobila kao što su AMG, Porsche, Jaguar, Audi, Mercedes, VW, Renault sport i BMW. Za više informacija o Dunlopu posetite sajt www.dunlop.euPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed