Koncert Sergeja Ćetkovića u Aviv Park Pančevo

Pančevo, 10. Juni 2015. PR Objave: Najava -

Koncert Sergeja ÄetkoviÄa u Aviv Park PanÄevo

U subotu, 13. juna, Aviv Park Pančevo obeležiće četiri godine poslovanja u Srbiji velikim koncertom jednog od naših najpopularnijih pop izvođača Sergeja Ćetkovića. Koncert počinje u 20.30 časova i ulaz je besplatan. Rođendanski program 13. juna počinje u 16 časova republičkim takmičenjem dečijih horova „Raspevano proleće", koje organizuje Muzički centar Pančevo u saradnji sa Aviv Parkom. Povodom četvrtog rođendana Aviv Parka, u mnogim radnjama važiće popusti i do čak 60 odsto.

U subotu, 13. juna, Aviv Park Pančevo obeležiće četiri godine poslovanja u Srbiji velikim koncertom jednog od naših najpopularnijih pop izvođača Sergeja Ćetkovića.

Koncert počinje u 20.30 časova i ulaz je besplatan.

Rođendanski program 13. juna počinje u 16 časova republičkim takmičenjem dečijih horova „Raspevano proleće", koje organizuje Muzički centar Pančevo u saradnji sa Aviv Parkom.

Povodom četvrtog rođendana Aviv Parka, u mnogim radnjama važiće popusti i do čak 60 odsto.

Aviv Park Pančevo je prvi ritejl centar u Srbiji. Osnovna ideja Parka jeste, pre svega, ponuda pristupačnih brendova uz brojne zabavne sadržaje koji garantuju celodnevni porodični provod. Aviv Park Pančevo se nalazi na samo 15 kilometara od centra Beograda, pa je gradskim prevozom lako dostupan i Beograđanima.

Od samog otvaranja Aviv Park je postao veoma popularan među građanima Pančeva i okoline. Osim što je postao nezaobilazno mesto za šoping i druženje, u Aviv Parku je zaposleno i nekoliko stotina radnika, pa se može se reći da je Aviv Park značajno unapredio socijalnu sliku Pančeva. Društveno odgovorno ponašanje je karakteristika poslovanja i zaposleni u Aviv Parku su se istakli brojnim humanitarnim akcijama.

Aviv Park Pančevo otvoren je 2011. godine kao prva investicija izraelske kompanije Aviv Arlon. U narednom periodu, ta kompanija planira otvaranje poslovno - stambenog kompleksa na Zvezdari,  dok se radovi na zrenjaninskom Aviv Parku privode kraju i tokom oktobra se očekuje  primoredaja lokala u tom tržnom centru.

Kompanija Aviv Arlon jedna je od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina i još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom.

Više informacija možete videti na veb sajtu: www.avivpark.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: MAPR Communications
Grad: Beograd
Kontakt osoba:
Ime: Nataša Maksimović
Funkcija:
Tel:
e-mail: pr.natasa.maksimovic@gmail.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom... Više...

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed