Najbolje najboljima 2015 - Modna kuća Luna nagradila dve maturantkinje

Požarevac, 27. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Najbolje najboljima 2015 - Modna kuÄa Luna nagradila dve maturantkinje

Modna kuća LUNA nagradila je u svojoj petoj akciji "Najbolje najboljima" čak dve maturantkinje maturskim haljinama - Ivanu Janković iz Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine i Bogdanu Jelić iz beogradske Matematičke gimnazije. Ove dve mlade i pametne devojke osvojile su pažnju glasača, ali i predstavnika "Lune" svojim životnim pričama i dosadašnjim rezultatima.

Modna kuća LUNA nagradila je u svojoj petoj akciji "Najbolje najboljima" čak dve maturantkinje maturskim haljinama - Ivanu Janković iz Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine i Bogdanu Jelić iz beogradske Matematičke gimnazije.

Ove dve mlade i pametne devojke osvojile su pažnju glasača, ali i predstavnika "Lune" svojim životnim pričama i dosadašnjim rezultatima.

Ovogodišnja pobednica, maturantkinja Ivana Janković iz Čajetine, prerano je ostala bez oba roditelja, te su se ceo kolektiv škole i njeni prijatelji potrudili da je maksimalno podrže svojim glasovima u osvajanju prvog mesta.

Osim pobednice, modna kuća "Luna" rešila je obraduje još jednu maturantkinju i to vrlo zasluženo!

Bogdana Jelić, talentovana učenica Matematičke gimnazije u Beogradu ostvarila je izvanredne rezultate na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima i svoje školovanje će nastaviti u Kembridžu.

Da podsetimo, u periodu od  20.aprila do 26.maja 2015. godine, Modna kuća LUNA iz Požarevca, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, organizovala je, petu po redu, akciju pod nazivom "NAJBOLJE NAJBOLJIMA" nagrađujući maturantkinje iz preko 90 srednjih škola u 10 gradova Srbije - Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Zlatibora, Šapca, Obrenovca, Bora i Pančeva.

Između 10 polufinalistkinja (po jedna maturantkinja iz svakog grada i svih prijavljenih škola) online glasanjem će biti odabrana je pobednica koja je nagrađena outfitom za matursko veče, dok je preostalih 9 polufinalistkinja dobilo poklon vaučere za kupovinu sa popustom u "LUNA" radnjama.

Modna kuća LUNA iz Požarevca, tradicionalno je posvećena negovanju pravih vrednosti, kvaliteta i pored privrednih aktivnosti, poznata je i kao pokrovitelj brojnih kulturnih događaja, kao društveno-odgovorna kompanija i kompanija u kojoj žene stvaraju za žene, LUNA podržavajući svaku žensku inicijativu, rad, znanje i talenat.

Sa akcijom "Najbolje najboljima" LUNA je ušla u najuži izbor kompanija kandidata za nagradu o društveno-odgovornom poslovanju.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dobročinstva koja prave razliku - Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju

Svake godine povećava se broj građana, kao i predstavnika poslovnog sektora, koji pokreću filantropske... Više...

Da dobra dela postanu navika - Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj nagrade... Više...

Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed