Do iskustva u inostranstvu preko prakse u domaćoj kompaniji!

Beograd, 27. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Do iskustva u inostranstvu preko prakse u domaÄoj kompaniji!

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa kompanijama "Beorol" i "V-eland d.o.o." pruža priliku stručnog usavršavanja u pomenutim kompanijama u oblasti marketinga svim studentima i nezaposlenima do 29 godina. Nakon završene domaće prakse studentima je omogućeno plaćeno stručno iskustvo u inostranstvu kroz Global Talent program.

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa kompanijama "Beorol" i "V-eland d.o.o." pruža priliku stručnog usavršavanja u pomenutim kompanijama u oblasti marketinga svim studentima i nezaposlenima do 29 godina. Nakon završene domaće prakse studentima je omogućeno plaćeno stručno iskustvo u inostranstvu kroz Global Talent program.

Danas, kada domaći i inostrani poslodavci traže praktično iskustvo od kandidata, stručna praksa i internacionalno okruženje predstavljaju odskočnu dasku za uspešnu karijeru. Liderska iskustva i internacionalne prilike koje program Global Talent pruža prepoznale su i pomenute kompanije, kroz uspostavljanje saradnje u okviru koje će finansijski podržati inostrane mogućnosti za mlade.

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na fakultetima ekonomskog usmerenja, kao i svim mladim nezaposlenima, pruža se prilika za praksu u Srbiji, nakon koje ispunjavaju uslov za stručnu, plaćenu praksu u inostranstvu u oblasti marketinga. Kroz ovo praktično internacionalno iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci, student će primeniti znanja stečena na studijama, steći osećaj za preduzetništvo i iskusiti posao u kompaniji, što će ga diferencirati na tržištu rada.

Ovu priliku za plaćenu stručnu praksu u inostranstvu u oblasti marketinga, u okviru Global Talent programa, u potpunosti obezbeđuju i finansiraju kompanije "Beorol" i "V-eland d.o.o." za šest studenata koji pokažu inicijativu i želju za razvojem i radom.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relevantno iskustvo u oblasti marketinga. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: globaltalentsef@gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani o daljem procesu selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 31. maj.

 Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa je dragoceno iskustvo koje će obogatiti Vaš CV,  sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj. Iskoristite priliku danas!

 

AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Akademija Modernog Menadžmenta 2023

Da li ste spremni da ovog jula postanete produkt menadžer? Na tren se zapitajte šta to žele milioni... Više...

"Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed