Piraeus banka uručila donaciju NURDOR-u

Beograd, 20. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Piraeus banka uruÄila donaciju NURDOR-u

Piraeus banka uručila je donaciju za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu humanitarnoj organizaciji NURDOR, Nacionalnom udruženje roditelja dece obolele od raka. Rukovodilac Korporativnih komunikacija Piraeus banke Miroslava Nešić Bikić naglasila je da su u pitanju sredstva koja su zaposleni obezbedili učešćem na ovogodišnjoj humanitarnoj trci Beogradskog maratona.

Piraeus banka uručila je donaciju za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu humanitarnoj organizaciji NURDOR, Nacionalnom udruženje roditelja dece obolele od raka.

Rukovodilac Korporativnih komunikacija Piraeus banke Miroslava Nešić Bikić naglasila je da su u pitanju sredstva koja su zaposleni obezbedili učešćem na ovogodišnjoj humanitarnoj trci Beogradskog maratona.

„Donacija od 2.065 evra je rezultat preko 300 pretrčanih kilometara i velike želje zaposlenih u Piraeus banci da doprinesu poboljšanju uslova lečenja, a time i procenta izlečenja dece obolele od raka", istakla je Miroslava Nešić Bikić i pozvala sve poslovne partnere i pojedince dobre volje da pomognu izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

U ime NURDOR-a donaciju je primio predsednik ove humanitarne organizacije, Todor Mančić i zahvalio ljudima dobre volje iz Piraeus banke, ističući da NURDOR već više od decenije brine o deci i mladima obolelim od raka i njihovim porodicama iz cele Srbije.

"Trenutno, najveći i najvažniji projekat nam je dogradnja dva sprata dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, čime ćemo, uz pomoć donatora i prijatelja, uspeti da obezbedimo najbolje bolničke uslove - po evropskim standardima. Naša vizija je da sva dečija hemato-onkološka odeljenja u Srbiji budu takva - a evo počinjemo, zahvaljujući i prijateljima iz Piraeus banke, u Nišu", rekao je Mančić.

Piraeus banka, kao socijalno odgovorna kompanija, opredeljena je da pomaže mladima kojima je neophodna pomoć i nastoji da svoje društvene aktivnosti sprovodi u kontinuitetu. Ova donacija namenjena NURDOR-u je samo jedan primer kako se dobra volja zaposlenih unutar kompanije usmerava na pravi način.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje nove benzinske stanice u Čačku

Kompanija EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvaranjem nove benzinske stanice u Čačku, proširila... Više...

Uručene donacije za 20 Škola roditeljstva širom Srbije - Najavljen nastavak saradnje sa Ministarstvom zdravlja

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je podržalo inicijativu društveno odgovorne kompanije Rosa... Više...

Građani i kompanije sve više doniraju humanitarnu pomoć

U 2021. godini u Srbiji su građani i kompanije donirali 42,5 miliona evra za opšte dobro, prema... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed