DiDŽitalizacija za DŽ - još malo pa nestalo

Beograd, 19. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

DiDŽitalizacija za DŽ - još malo pa nestalo

BeotelNetova akcija se bliži kraju - brz internet plus digitalna televizija (IPTV) sa preko 110 kanala za samo 1 dinar, plus 1890 dinara mesečno. BeotelNetova akcija DiDŽitalizacija se bliži kraju. Još uvek nije kasno da obezbedite sebi brz internet i digitalnu televiziju (IPTV) sa preko 110 kanala u povoljnom paketu. Prvi mesec staje svega 1 dinar, a nakon toga 1890 dinara mesečno.

BeotelNetova akcija se bliži kraju - brz internet plus digitalna televizija (IPTV) sa preko 110 kanala za samo 1 dinar, plus 1890 dinara mesečno.

BeotelNetova akcija DiDŽitalizacija se bliži kraju. Još uvek nije kasno da obezbedite sebi brz internet i digitalnu televiziju (IPTV) sa preko 110 kanala u povoljnom paketu. Prvi mesec staje svega 1 dinar, a nakon toga 1890 dinara mesečno.

Pored toga, korisnici su u mogućnosti da po povoljnim uslovima, na 12 mesečnih rata, bez kamate nabave LG televizor ili laptop. Trenutno u ponudi imamo full HD LED televizore od 32 i 42 inča, kao i Asusov laptop sa ekranom od 15.6 inča.

"Zadovoljstvo nam je što su se mnogi korisnici odlučili za BeotelNetov IPTV servis", izjavila je Dubravka Radojević, produkt menadžer BeotelNeta. "Uz nove korisnike, u prethodnih mesec dana dobili smo i brojne komentare koji su nam pomogli da dodatno unapredimo našu uslugu. Iako već imamo preko 110 kanala u osnovnoj ponudi, planiramo da dalje dograđujemo servis, već prema zahtevima korisnika".

Pored start paketa, tu su i doplatni kanali Arena Sport i paket za odrasle, koji su besplatni u prvih mesec dana. A uz IPTV možete nabaviti i druge uređaje, kao što su pomenuti televizori, laptop, ali i tablet i MiFi mobilni hotspot ruter.

"Odziv korisnika na kampanju DiDŽitalizacija je bio bolji od očekivanog", izjavio je Nebojša Vilić, direktor prodaje i marketinga BeotelNeta. "To nam daje dodatni podsticaj da i dalje unapređujemo kvalitet naših servisa. Očekujte još iznenađenja od BeotelNeta ove godine".

Iskoristite priliku - DiDŽitalizujte se za DŽ!

 

Link:                      http://beotel.net/didzitalizacija

Kontakt:              marketing@isp.beotel.net
                               011/3605-331

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je doveo prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.PODACI O FIRMI

Naziv: BeotelNet
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 37
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Tel: 011 3955-000
Kontakt osoba:
Ime: Dušan Belić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Održana akcija "Spasimo beogradske vrapce"

Kompanija Pernod Ricard, već osam godina, na globalnom nivou sprovodi inicijativu "Dan odgovornosti"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed