Nova ponuda BeotelNeta - Fiksna telefonija, uvek dostupna

Beograd, 13. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Nova ponuda BeotelNeta - Fiksna telefonija, uvek dostupna

Fiksna telefonija BeotelNeta pruža jasnu i pouzdanu vezu sa neograničenim pozivima u mreži - razgovarajte koliko želite! BeotelNet od skora u svojoj ponudi ima i uslugu fiksne telefonije za privatne i poslovne korisnike. Korisnici Fiksnog paketa dobijaju besplatne razgovore u mreži BeotelNeta, plus 100 minuta za pozive prema svim fiksnim brojevima u Srbiji ali i najčešće pozivanim zemljama u inostranstvu.

Fiksna telefonija BeotelNeta pruža jasnu i pouzdanu vezu sa neograničenim pozivima u mreži - razgovarajte koliko želite!

BeotelNet od skora u svojoj ponudi ima i uslugu fiksne telefonije za privatne i poslovne korisnike.

Korisnici Fiksnog paketa dobijaju besplatne razgovore u mreži BeotelNeta, plus 100 minuta za pozive prema svim fiksnim brojevima u Srbiji ali i najčešće pozivanim zemljama u inostranstvu.

"Fiksna telefonija upotpunjuje ponudu BeotelNeta a korisnicima nudi mogućnost da na jednom mestu obezbede internet vezu, televiziju i fiksnu telefoniju", izjavio je Radivoje Milićević, direktor BeotelNeta. "Umesto tri odvojena računa, korisnici su u mogućnosti da plaćaju samo jedan, koji je uz to i povoljniji".

Mesečna pretplata za privatne korisnike od svega 390 dinara uključuje i besplatne minute za pozive ka svim fiksnim brojevima u nacionalnom saobraćaju i ka fiksnim brojevima određenih zemalja u inostranstvu, kao i napredne funkcije kao što su identifikacija poziva, poziv na čekanju, preusmeravanje poziva, brzo biranje i skrivanje broja.  Nakon isteka besplatnih minuta, pozivi se tarifiraju prema standardnom cenovniku.

"Ponuda fiksne telefonije BeotelNeta od velikog je značaja za sve korisnike sistema fiksne telefonije koji će uz mogućnost izbora još jednog operatera imati priliku da dobiju najbolju moguću uslugu sa povoljnijom cenom" , izjavila je Slađana Stanisavljević, produkt menadžer BeotelNeta. "Usluga je namenjena novim i postojećim korisnicima koji mogu lako da se prebace na BeotelNetovu mrežu".

Korisnici fiksne telefonije koji su zainteresovani za ponudu BeotelNeta imaju mogućnost da besplatno prenesu svoj telefonski broj iz druge fiksne mreže u BeotelNetovu fiksnu mrežu uz zadržavanje telefonskog broja. Procedura prenosa broja je veoma jednostavna i vrši se podnošenjem zahteva za prenos telefonskog broja u nekom od prodajnih mesta BeotelNeta.

U ovom trenutku fiksna telefonija je dostupna za BeotelNetove internet korisnike i za firme, koje su u mogućnosti da dobiju više telefonskih linija po povoljnim uslovima.

Detaljnije informacije o ponudi fiksne telefonije za fizička lica mogu se dobiti na BeotelNetovom sajtu ili pozivom kontakt centra BeotelNeta na broj 011/4255-000, ili putem imejla prodaja@isp.beotel.net.

Poslovni korisnici za prenos svojih fiksnih brojeva u mrežu BeotelNeta za detaljne informacije mogu kontaktirati službu prodaje na broj 011/4255-193 ili putem imejla biznis.prodaja@isp.beotel.net.

 

Tarifiranje poziva

Pozivi u mreži BeotelNeta

besplatno

Pozivi ka fiksnim mrežama u Srbiji

1 din/min

Pozivi ka mobilnim mrežama u Srbiji

8 din/min

Identifikacija poziva

besplatno

Poziv na čekanju

besplatno

Slanje listing poziva poštom (troškovi otpreme)

29 din

Zabrana pozivanja brojeva

besplatno

  • Cene su bez uračunatog PDV-a

 

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je doveo prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.PODACI O FIRMI

Naziv: BeotelNet
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 37
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Tel: 011 3955-000
Kontakt osoba:
Ime: Dušan Belić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Knjige i video seminari za vaše pravo obrazovanje i posao

Autor knjiga, Dragan Varagić izdao je do sada pet zapaženih knjiga iz oblasti e-poslovanja, zapošljavanja... Više...

Ekskluzivna ponuda za štednju u Piraeus banci

Povodom ovogodišnje Nedelje štednje, Piraeus banka je pripremila tradicionalno dobre uslove za... Više...

BeotelNet i RTS oborili rekorde u emitovanju videa preko interneta za vreme Olimpijade

Za vreme 31. letnjih Olimpijskih igara BeotelNet i RTS su oborili rekorde u prenosu digitalnog sadržaja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed