Ugostite volontera na tri ili šest nedelja - Dovedite svet u svoj dom!

Novi Sad, 27. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

Ugostite volontera na tri ili Å¡est nedelja - Dovedite svet u svoj dom!

Ovog leta zainteresovani svih uzrasta imaju mogućnost da ugoste inostranog volontera na 3 ili 6 nedelja i dovedu svet u svoj dom. Global Host je program koji podrazumeva obezbeđivanje mesta za boravak volonterima na period od 3 ili 6 nedelja, koji iz raznih zemalja sveta dolaze u našu zemlju na volontersku praksu.

Ovog leta zainteresovani svih uzrasta imaju mogućnost da ugoste inostranog volontera na 3 ili 6 nedelja i dovedu svet u svoj dom.

Global Host je program koji podrazumeva obezbeđivanje mesta za boravak volonterima na period od 3 ili 6 nedelja, koji iz raznih zemalja sveta dolaze u našu zemlju na volontersku praksu.

Svojim radom na projektima u osnovnim i srednjim školama, bolnicama i drugim ustanovama, kao i u nevladinim organizacijama na različite načine će pomoći studenti iz raznih krajeva sveta. Udomljavanjem volontera ćete svoj dom ispuniti novom energijom, upoznati se sa drugačijim običajima, kulturom življenja, hranom... Uvežbaćete neki od oficijalnih stranih jezika i/ili naučiti i novi do tada vama nepoznati. Uz razbijanje stereotipa o pripadnicima druge nacionalnosti možete steći i dragoceno prijateljstvo za ceo život!

Program se sprovodi drugu godinu za redom u sledećim gradovima: Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Valjevo i Niš. Udomljavanje podrazumeva samo obezbedjenje smeštaja, bez obaveze obezbedjenja i hrane volonteru. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu host.aiesec.org.rs

 

AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Novi Sad
Adresa: Dr Sime Miloševića 16
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@ns.aiesec.org.rs
Web: aiesec.org.rs/novi-sad
Kontakt osoba:
Ime: Vanja Todorović
Funkcija: Predsednica lokalne kancelarije
Tel:
e-mail: vanja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

BEST međunarodni akademski seminar - "GENE in a bottle"

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd sedamnaesti put organizuje međunarodni akademski seminar... Više...

Posle deset godina, Beograd - studentska prestonica Evrope

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade, pri Fakultetu organizacionih nauka, biće domaćin projekta... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed