Ugostite volontera na tri ili šest nedelja - Dovedite svet u svoj dom!

Novi Sad, 27. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

Ugostite volontera na tri ili Å¡est nedelja - Dovedite svet u svoj dom!

Ovog leta zainteresovani svih uzrasta imaju mogućnost da ugoste inostranog volontera na 3 ili 6 nedelja i dovedu svet u svoj dom. Global Host je program koji podrazumeva obezbeđivanje mesta za boravak volonterima na period od 3 ili 6 nedelja, koji iz raznih zemalja sveta dolaze u našu zemlju na volontersku praksu.

Ovog leta zainteresovani svih uzrasta imaju mogućnost da ugoste inostranog volontera na 3 ili 6 nedelja i dovedu svet u svoj dom.

Global Host je program koji podrazumeva obezbeđivanje mesta za boravak volonterima na period od 3 ili 6 nedelja, koji iz raznih zemalja sveta dolaze u našu zemlju na volontersku praksu.

Svojim radom na projektima u osnovnim i srednjim školama, bolnicama i drugim ustanovama, kao i u nevladinim organizacijama na različite načine će pomoći studenti iz raznih krajeva sveta. Udomljavanjem volontera ćete svoj dom ispuniti novom energijom, upoznati se sa drugačijim običajima, kulturom življenja, hranom... Uvežbaćete neki od oficijalnih stranih jezika i/ili naučiti i novi do tada vama nepoznati. Uz razbijanje stereotipa o pripadnicima druge nacionalnosti možete steći i dragoceno prijateljstvo za ceo život!

Program se sprovodi drugu godinu za redom u sledećim gradovima: Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Valjevo i Niš. Udomljavanje podrazumeva samo obezbedjenje smeštaja, bez obaveze obezbedjenja i hrane volonteru. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu host.aiesec.org.rs

 

AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Novi Sad
Adresa: Dr Sime Miloševića 16
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@ns.aiesec.org.rs
Web: aiesec.org.rs/novi-sad
Kontakt osoba:
Ime: Vanja Todorović
Funkcija: Predsednica lokalne kancelarije
Tel:
e-mail: vanja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

FONIS i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima koji će se održati 1. i 2. juna 2024. godine

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed