Modna kuća "LUNA" nominovana za Nacionalno priznanje "28. april" za doprinos, rezultate i zasluge postignute u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Požarevac, 22. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

Modna kuÄa "LUNA" nominovana za Nacionalno priznanje "28. april"  za doprinos, rezultate i zasluge postignute u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Modna kuća LUNA iz Požarevca nominovana je za Nacionalno priznanje "28. april" kao kompanija koja brine o svojim zaposlenima dosledno primenjujući propise o bezbednosti i zdravlju na radu i težeći konstantnom unapređenju u ovoj oblasti, što je zvanično potvrđeno i od strane Inspekcije rada grada Požarevca.

Modna kuća LUNA iz Požarevca nominovana je za Nacionalno priznanje "28. april" kao kompanija koja brine  o svojim zaposlenima dosledno primenjujući propise o bezbednosti i zdravlju na radu i težeći konstantnom unapređenju u ovoj oblasti, što je zvanično potvrđeno i od strane Inspekcije rada grada Požarevca.

Konkurs za dodelu Nacionalnih priznanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu raspisali su Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Uprava za bezbednost i zdravlje na radu u saradnji sa socijalnim partnerima, a povodom obeležavanja 28. aprila - Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji.

Priznanja će biti dodeljena u petak, 24. aprila 2015. godine nominovanim pravnim licima, preduzetnicima, Odboru za bezbednost i zdravlje na radu, sindikalnim organizacijama i pojedincima.

Modna kuća LUNA iz Požarevca je kompanija u domaćem vlasništvu koja izrađuje kompletan program ženske konfekcije zajedno sa pratećim aksesoarom.

Osnovana 1990. godine, ova kompanija je danas predstavlja stabilan i uspešan sistem. Potvrda kvalitetu poslovanja modne kuće LUNA na prvom mestu jesu ljudi,  njih preko 170 zaposlenih, od kojih je većina svoj poslovni razvoj dostigla upravo ovde, radeći za LUNU duže od 15 godina.

U proizvodnom prostoru od 3000m2 radi sjajan kreativni tim, kontinuirano stvarajući  kolekcije kojima žene ostaju verne.

Pored lanaca maloprodajnih objekata u Srbiji, LUNA je prisutna i u Moskvi, Norveškoj, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, izvozeći preko 50% svojih proizvoda.

Kao rezultat uspešnog poslovanja, predanosti i kreativnog rada u protekle dve decenije, došla su brojna priznanja među kojima i poslednje u nizu priznanje za "Najevropskiju žensku firmu", dodeljeno od strane Udruženja poslovnih žena  Srbije u oktobru 2014. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Ambasadorka Australije rado viđen gost LUNE i Požarevca

Kad je posvećenost poslu i stvaralaštvu zajednička vrednost, onda ne samo da nema prepreka - već... Više...

Otvorena nova radna mesta u Modnoj kući LUNA nakon drugog ciklusa obuke za šivače i krojače

Uvek u senci glamura i brendova, ostaje nezapažena činjenica da je modna industrija u svetu jedna... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed