Besplatna IT Start konferencija u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS

Beograd, 15. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

Besplatna IT Start konferencija u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS

Udruženje studenata informatike FONIS, u okviru Start Imagine projekata, tradicionalno će održati i Start konferenciju, na kojoj ćete imati priliku da prisustvujete nizu interesantnih predavanja. Sama konferencija biće održana 18. i 19. aprila, kada ćemo ujedno saznati i ko su pobednici nacionalnog finala u Games i Innovation kategoriji Imagine Cup-a!

Udruženje studenata informatike FONIS, u okviru Start Imagine projekata, tradicionalno će održati i Start konferenciju, na kojoj ćete imati priliku da prisustvujete nizu interesantnih predavanja. Sama konferencija biće održana 18. i 19. aprila, kada ćemo ujedno saznati i ko su pobednici nacionalnog finala u Games i Innovation kategoriji Imagine Cup-a!

U subotu 18. aprila, na Fakultetu organizacionih nauka (Jove Ilića 154, Beograd) sa početkom u 10 časova, biće otvoren prvi dan konferencije, nakon čega će uslediti i finale u Innovation kategoriji Imagine Cup-a. Predavanja će otvoriti Zoja Kukić i Vukašin Stojkov, nakon čega nas očekuju Ranko Trifković, Žarko Ptiček kao i gosti iznenađenja, a teme koje će se obrađivati posebno će biti interesantne onima koji se zanimaju za pokretanje startup-a. Po završetku svih radionica, u 16 časova biće održano finale u Innovation kategoriji kada će se saznati ko će biti ovogodišnji predstavnik Srbije u svetskom polufinalu!

U nedelju, 19. aprila, drugi dan konferencije biće održan na Univerzitetu Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63, Beograd), gde ćete takođe imati mogućnost da prisustvujete raznolikim predavanjima o gamingu, koja će održati izvanredni predavači kao što su Ivan Zorkić i Vid Rajin iz Mad Head Games studija, zatim Vladimir Perić iz Endtimes studija, i drugi.. Sa početkom u 18 časova, nakon završetka predavanja, saznaćemo i koji finalista će dobiti priliku da Srbiju takođe predstavi u svetskom polufinalu, i to u Games kategoriji Imagine Cup-a!

Na linku možete pronaći i agendu konferencije, gde se možete informisati o detaljnijem rasporedu predavanja.

Stoga ne dozvolite da vam drugi prepričavaju uzbuđenje otkrivanja ovogodišnjih pobednika Start Imagine-a, kao i da propustite predavanja naših entuzijastičnih predavača. Prijavite se besplatno na sledećem linku i pridružite nam se 18. i 19. aprila! Čekamo vas!

Sve informacije o projektu pročitajte na www.start.edu.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje studenata informatike - FONIS
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
e-mail: nevena.djuricic@fonis.rs
Web: www.fonis.rs
Kontakt osoba:
Ime: Nevena Đuričić
Funkcija: Odnosi sa javnošću / Public relations
Tel:
e-mail: nevena.djuricic@fonis.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Hakaton za srednjoškolce 4.0

Udruženje studenata informatike FONIS četvrti put zaredom organizuje programersko takmičenje,... Više...

Nove mogućnosti za razvoj filantropije

Globalna pandemija donela je novu realnost i brojne izazove za sve segmente društva. U takvim okolnostima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed