Besplatna IT Start konferencija u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS

Beograd, 15. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

Besplatna IT Start konferencija u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS

Udruženje studenata informatike FONIS, u okviru Start Imagine projekata, tradicionalno će održati i Start konferenciju, na kojoj ćete imati priliku da prisustvujete nizu interesantnih predavanja. Sama konferencija biće održana 18. i 19. aprila, kada ćemo ujedno saznati i ko su pobednici nacionalnog finala u Games i Innovation kategoriji Imagine Cup-a!

Udruženje studenata informatike FONIS, u okviru Start Imagine projekata, tradicionalno će održati i Start konferenciju, na kojoj ćete imati priliku da prisustvujete nizu interesantnih predavanja. Sama konferencija biće održana 18. i 19. aprila, kada ćemo ujedno saznati i ko su pobednici nacionalnog finala u Games i Innovation kategoriji Imagine Cup-a!

U subotu 18. aprila, na Fakultetu organizacionih nauka (Jove Ilića 154, Beograd) sa početkom u 10 časova, biće otvoren prvi dan konferencije, nakon čega će uslediti i finale u Innovation kategoriji Imagine Cup-a. Predavanja će otvoriti Zoja Kukić i Vukašin Stojkov, nakon čega nas očekuju Ranko Trifković, Žarko Ptiček kao i gosti iznenađenja, a teme koje će se obrađivati posebno će biti interesantne onima koji se zanimaju za pokretanje startup-a. Po završetku svih radionica, u 16 časova biće održano finale u Innovation kategoriji kada će se saznati ko će biti ovogodišnji predstavnik Srbije u svetskom polufinalu!

U nedelju, 19. aprila, drugi dan konferencije biće održan na Univerzitetu Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63, Beograd), gde ćete takođe imati mogućnost da prisustvujete raznolikim predavanjima o gamingu, koja će održati izvanredni predavači kao što su Ivan Zorkić i Vid Rajin iz Mad Head Games studija, zatim Vladimir Perić iz Endtimes studija, i drugi.. Sa početkom u 18 časova, nakon završetka predavanja, saznaćemo i koji finalista će dobiti priliku da Srbiju takođe predstavi u svetskom polufinalu, i to u Games kategoriji Imagine Cup-a!

Na linku možete pronaći i agendu konferencije, gde se možete informisati o detaljnijem rasporedu predavanja.

Stoga ne dozvolite da vam drugi prepričavaju uzbuđenje otkrivanja ovogodišnjih pobednika Start Imagine-a, kao i da propustite predavanja naših entuzijastičnih predavača. Prijavite se besplatno na sledećem linku i pridružite nam se 18. i 19. aprila! Čekamo vas!

Sve informacije o projektu pročitajte na www.start.edu.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje studenata informatike - FONIS
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
e-mail: nevena.djuricic@fonis.rs
Web: www.fonis.rs
Kontakt osoba:
Ime: Nevena Đuričić
Funkcija: Odnosi sa javnošću / Public relations
Tel:
e-mail: nevena.djuricic@fonis.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Hakaton za srednjoškolce 4.0

Udruženje studenata informatike FONIS četvrti put zaredom organizuje programersko takmičenje,... Više...

Nove mogućnosti za razvoj filantropije

Globalna pandemija donela je novu realnost i brojne izazove za sve segmente društva. U takvim okolnostima... Više...

Devet radionica iz IT-a, dizajna i marketinga

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka vas poziva da učestvujete... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed