Dani prakse 2015

Beograd, 09. April 2015. PR Objave: Najava -

Dani prakse 2015

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka (SSFON) tradicionalno organizuje projekat Dani prakse namenjen studentima, kao i diplomcima različitih fakulteta. Projekat će se održati na Fakultetu organizacionih nauka, u periodu od 15. do 16. aprila 2015. godine, između 10 i 16h. Cilj projekta je da studenti ostvare kontakt sa predstavnicima kompanija, koje nude obavljenje stručne prakse u različitim oblastima.

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka (SSFON) tradicionalno  organizuje projekat Dani prakse namenjen studentima, kao i diplomcima različitih fakulteta. Projekat će se održati na Fakultetu organizacionih nauka, u periodu od 15. do 16. aprila 2015. godine, između 10 i 16h. Cilj projekta je da studenti ostvare kontakt sa predstavnicima kompanija, koje nude obavljenje stručne prakse u različitim oblastima.

Prisustvo ove godine potvrdili su kompanija Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers (PwC), ComTrade, MK Group, Zepter International, High Tech Engineering Center (HTEC), Deloitte, Pharmanova, škola stranih jezika Kontext, i mnoge druge.

Na projektu proteklih godina učestvovali su Coca-Cola HBC, ComTrade, Ernst&Young, Delhaize Group, CreITive, PwC Serbia, MK Group, Deploy, NovaTel, Sservice, i mnogi drugi.

Ukoliko nemate pripremljenu biografiju, sastavite je do početka projekta, kako biste direktno na štandovima najvećih kompanija mogli da konkurišete za željene prakse ostavljajući svoj CV! Takođe, bitno je naglasiti da posetioci mogu biti svi zainteresovani studenti i diplomci, sa različitih fakulteta.

Sa obzirom na činjenicu da studentima nedostaje primena stečenih teorijskih znanja na praktičnim problemima, i slabe informisanosti o ponudama praksi, projekat Dani prakse predstavlja priliku da studenti pronađu istu u oblasti koja ih najviše interesuje. Takođe, moćiće da steknu uvid u znanja i veštine koja se od njih, kao budućih zaposlenih, očekuju i traže. Predstavnici kompanija će dobiti direktno od zainteresovanih kandidata povratnu informaciju o očekivanjima u vezi sa stručnom praksom.

Takođe, škola stranih jezika Kontext zadaće poslovnu studiju slučaja, a studenti koji se budu angažovali da u timu reše istu i u tome budu najbolji, mogu da očekuju nagrade. Prijave će se vršiti putem aplikacije.

Redovno pratite Facebook stranicu Dani prakse, sajt www.ssfon.rs, kao i Twitter i Instagram nalog SSFON-a, i budite u toku sa svim informacijama u vezi sa projektom Dani prakse.PODACI O FIRMI

Naziv: Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
e-mail: savezsfon@gmail.com
Web: savezsfon.info/

Više...

Ključne reči

studenti, kompanije, fon, dani prakse

POVEZANI SADRŽAJI

14. "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021"

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski... Više...

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim... Više...

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed