Kompanija "Ktitor" raspisala dizajn konkurs "Ktitor novih ideja"

Beograd, 30. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija "Ktitor" raspisala dizajn konkurs "Ktitor novih ideja"

Povodom 25 godina svog postojanja kompanija Ktitor raspisala je dizajn konkurs "Ktitor novih ideja" u želji podstakne i nagradi inovativne i kreativne ideje mladih talenata. Konkurs je otvoren od 30. marta do 27. aprila 2015. godine, a pravo učešća imaju studenti završnih godina, master i postdiplomskih studija. Stručni žiri ocenjivaće originalno idejno rešenje - dizajn nove linije kancelarijskog nameštaja pod nazivom - StartOFFice, namenjene mladom, modernom i uspešnom poslovnom čoveku.

Povodom 25 godina svog postojanja kompanija Ktitor raspisala je dizajn konkurs "Ktitor novih ideja" u želji podstakne  i nagradi inovativne i kreativne ideje mladih talenata.

Konkurs  je otvoren od 30. marta do 27. aprila 2015. godine, a pravo učešća imaju studenti završnih godina, master i postdiplomskih studija. Stručni žiri ocenjivaće originalno idejno rešenje - dizajn nove linije kancelarijskog nameštaja pod nazivom - StartOFFice, namenjene mladom, modernom i uspešnom poslovnom čoveku.

Tri najinovativnija i najfunkcionalnija rada će biti nagrađena, dok će pobedničko rešenje  biti  i razrađeno u saradnji sa autorom, a prototip proizveden i premijerno predstavljen junu.

Ktitor je jedna je od najstarijih domaćih kompanija koja se već 25 godina uspešno bavi proizvodnjom kancelarijskog nameštaja, konsaltingom, projektovanjem i opremanjem radnih prostora kompanija, banaka, javnih institucija, hotelskih objekata...

Referentna lista ove broji više od 10.000 kompanija i institucija u zemlji i inostranstvu, a  najbolji pokazatelj kvaliteta jeste preko 2.000.000 m2 isprojektovanog i opremljenog poslovnog prostora.

AIR SERBIA, Agencija za kontrolu leta, Narodna banka Srbije, Banca Intesa, objekti Univerzijade 2009, hoteli,obrazovne institucije samo su neki od mnogobrojnih klijenata ovog lidera na domaćem tržištu.

Tokom više od dve decenije rada, kompanija se uspešno prilagođavala novim trendovima i tehnologijama, ostajući prepoznatljiva kao KTITOR DOBROG DIZAJNA i NOVIH IDEJA.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Istraži i menjaj javne politike koje utiču na sve nas - Trag fondacija objavila drugi konkurs za program za mlade istraživače/-ice "Pokret Polet"

Ako ste mladi i svojim istraživačkim radom želite da doprinesete sistemskim promenama u društvu... Više...

Trag fondacija objavila drugi konkurs za organizacije u okviru programa podrške javnom zagovaranju "Pokret Polet"

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet", objavila je drugi konkurs za podršku... Više...

BEST design WEEK - Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, trinaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed