Tunel vrisaka i poljubaca

Beograd, 26. Mart 2015. PR Objave: Obaveštenje -

Tunel vrisaka i poljubaca

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Mima Vasiljević je napisala tekst Tunel vrisaka i poljubaca Ok, pošto prođem onu granicu "Muka mi je, boli me levo stopalo, boli me desni kuk, je l' moguće da sam se ovoliko natrontala! Ej, svi trkači se normalno znoje samo ja k'o da sam uletela u kišni oblak. Da l' će ikad prestati ovaj znoj da kaplje sa mene?! E pa super, dunuo je vetar, sad je počelo i grlo da me boli. GOTOVO, BOLESNA SAM DO JUTRA!"

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Mima Vasiljević je napisala tekst:

Tunel vrisaka i poljubaca

Ok, pošto prođem onu granicu "Muka mi je, boli me levo stopalo, boli me desni kuk, je l' moguće da sam se ovoliko natrontala! Ej, svi trkači se normalno znoje samo ja k'o da sam uletela u kišni oblak. Da l' će ikad prestati ovaj znoj da kaplje sa mene?! E pa super, dunuo je vetar, sad je počelo i grlo da me boli. GOTOVO, BOLESNA SAM DO JUTRA!"
E kad prođe tih, jedno, 5km moje agonije ja počnem da uživam, mozak pošaljem sa laptopom na livadu da programira a ja, ono... Zen...

Drugi momenti su mi kada putujem.
Volim da putujem vozom a pogotovo volim prugu Beograd-Bar, kada se zaleti vagon 80km/h (na pruzi napravljenoj za 20km/h) pa kad krene da šklopara kao da će da se raspadne čim prođemo tunel.
A meni to kao da si zapevao uspavanku...

U jednom trenutku su se, igrom slučaja, te dve stvari sastavile i napravile ultimativni zen experience. U trčanju me je zadržalo mnogo stvari koje su mi prijale ali je velikog uticaja imala i energija koja je vodlila sva ta moja putešestvija... I naravno trke...

Ali, trke su priča sama za sebe i zaslužuju ne samo tekst, nego i čitavu kategoriju!
Imala sam nekoliko puta priliku da trčim u velikim evropskim gradovima. Neki su i rezervisani za sledeću godinu, kao što je na primerBerlinski polumaraton i IRONMAN 70.3 u Puli (i svim silama se nadam New York maratonu ali...)

Na svojoj prvoj polumaratonskoj trci sam obišla Beč za dva sata. Start je bio na mostu, preko lepog plavog Dunava, sa jos 30 000 ljudi, prolazili smo kroz istorijski centar grada pa kroz čuveni Prater park. Protrčali smo pored Bečke opere a pred kraj prošli pored Schonbrunn-a. Cilj je bio, kao veliko finale uz huk kao na stadionu, kod palate Hofburg.

Kakav sjajan način da kao turista obiđeš grad, pomislih tad... Samo što te, tu i tamo, bole noge, malo ti se vrti u glavi ali je mnogo lepo, majkemi!

U Budimpešti sam startovala sa Trga Heroja, prelazila preko Szechenyi Lanchid mosta, pa onda preko mosta Petofi, prolazila pored ostrvca Margit Sziget pa opet još preko jednog mosta - Arpad. Videla sam usput Budimski dvorac kao i Andrassy bulevar, koji je na UNESCO-voj listi Svetske Baštine.

Itd...

Međutim, najlepša stvar koju sam doživela (pogotovo u Ljubljani) je bila podrška ljudi, što onih koji su isto tako preživljavali teške trenutke trke, što ljudi koji su posmatrali trku!
Navijači su navijali iz sveg glasa!
Ej, da vam ne pričam kako te blam pojede kad treba da prođeš pored njih, onako raspadnut, nije ti ni do smeškanja ni do tapšanja a ti se ispraviš i nasmeješ kao da si tek potrčao. Oni koji imaju malo više snage i bace petaka usput.

Mnogi svetski gradovi imaju organizovana dešavanja u toku maratona.
Znate, nije maraton samo trčanje i nisu trkači samo mazohisti (iako se možda nećete složiti samnom). Sve je to super što ti pobediš sebe, blabla i tako to ali je mnogo lepše i kad čujes lokalne bendove na stazi, kada ti volonter na okrepi dobaci neku motivaciju, kada uletis u vrisku i pisku i na trenutak se osetiš kao svetski šampion!


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na fitnessisfromvenus.com/ccbna/tunel-vrisaka-i-poljubacaPODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed