BBM od sada još sigurniji - Dodatni nivo zaštite poruka između iPhone, Android i BlackBerry pametnih telefona

Beograd, 22. Januar 2015. PR Objave: Saopštenje -

BBM od sada joÅ¡ sigurniji - Dodatni nivo zaÅ¡tite poruka izmeÄu iPhone, Android i BlackBerry pametnih telefona

Kompanija BlackBerry, lider na tržištu sigurnih komunikacija, unapredila je zaštitu najpoznatije aplikacije za slanje poruka u realnom vremenu BBM (BlackBerry Messenger), dodavanjem još jednog nivoa zaštite pri razmeni informacija sa drugim mobilnim platformama.

Kompanija BlackBerry, lider na tržištu sigurnih komunikacija, unapredila je zaštitu najpoznatije aplikacije za slanje poruka u realnom vremenu BBM (BlackBerry Messenger), dodavanjem još jednog nivoa zaštite pri razmeni informacija sa drugim mobilnim platformama. BBM je najbolji način za međusobno povezivanje i besplatnu razmenu poruka, fotografija i različitih usluga koje je moguće koristiti na smartfonima, a kroz unapređenu zaštitu nazvanu „BBM Protected", poslati podaci biće zaštićeni od trenutka slanja poruke pa do njenog otvaranja na drugom mobilnom uređaju.

Dodatnom zaštitom, bez obzira da li je reč o privatnim korisnicima, malom i srednjem preduzeću, korporaciji ili organizaciji kojoj je potrebna visoka bezbednost, korišćenje brzine, pouzdanosti, bolje saradnje i privatnosti koju omogućava BBM je još kvalitetnije. Prema poslednjim podacima, ovu aplikaciju aktivno koristi 91 milion korisnika* na različitim platformama i operativnim sistemima kroz iPhone, Android i BlackBerry pametne telefone.

Kako bi podaci koji „putuju" preko interneta bili sigurni, zaštita je omogućena na nekoliko različitih nivoa i priznatih modela šifrovanja tj. kriptovanja poruka, pri čemu nijedan podatak ne ostaje na serverima kompanije BlackBerry. Na ovaj način su sve aplikacije i servisi koje BlackBerry može da ponudi korisnicima i kompanijama kroz uslugu EMM - upravljanje mobilnim servisima u korporacijama, sigurne i bezbedne za korišćenje i međusobnu kolaboraciju.

Aplikaciju za Android uređaje moguće je besplatno preuzeti preko Google Play Store prodavnice, a za Apple uređaje (iPhone telefoni i mobilni uređaji) preko prodavnice App store, koje su već instalirane u svim modelima smartfona.

Više informacija o zaštiti podataka možete pogledati klikom na sledeći link:
http://us.blackberry.com/enterprise/products/bbm-protected.html

Izvor: Finansijski izveštaj za drugi kvartal 2014. godine

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pametni konceptualni pneumatik IntelliGrip Urban za gradske vozne parkove budućnosti

Novi konceptualni pneumatik Goodyear IntelliGrip Urban razvijen je za novu generaciju autonomnih... Više...

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

Pagonis posetio Exit Safe zonu i podržao akciju "Društvo, ko vozi kući?"

Nenad Pagonis, višestruki prvak sveta u kik-boksu, podržao je akciju Agencije za bezbednost saobraćaja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed