Besplatna zimska škola programiranja i dizajna na ITS-u

Beograd, 29. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Besplatna zimska Å¡kola programiranja i dizajna na ITS-u

Ovog zimskog raspusta svi srednjoškolci će besplatno moći da nauče nove stvari na nedelji programiranja i dizajna, koja će biti organizovana u Comtrade centru. Pravi mali festival informacionih tehnologija, kojem će veliki broj dece u Srbiji moći da prisustvuje, organizovali su Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, kompanije LINK group i Comtrade.

Ovog zimskog raspusta svi srednjoškolci će besplatno moći da nauče nove stvari na nedelji programiranja i dizajna, koja će biti organizovana u Comtrade centru. Pravi mali festival informacionih tehnologija, kojem će veliki broj dece u Srbiji moći da prisustvuje, organizovali su  Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, kompanije LINK group i Comtrade.

Učešće u zimskoj školi je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti klikom na sledeći link. Zimska škola programiranja i dizajna će trajati od 12. do 16. januara, a prijava traje do 10. januara. Obezbeđeno je čak 1000 mesta.

Za samo 5 dana svi zainteresovani će moći da dođu do novih IT veština: kako da napišu svoj prvi kod, obrade sliku, montiraju svoj prvi video... Ovo su samo neke od stvari koje će moći da nauče.

Polaznici Zimske škole programiranja i dizajna imaće prilike da saznaju kako funkcioniše Google analitika, kako pokrenuti internet prodaju, šta su elektronski platni sistemi (Paypal, Bitcoin), kako funkcioniše tehnologija 3D štampe itd. U okviru škole biće održan niz radionica na kojima će učenici moći da saznaju kako se kreira WordPress sajt, šta se sve može raditi u programskom jeziku Java, kako se kreiraju slike u Photoshopu, i još mnogo toga.

Do ovih korisnih znanja vodiće ih odlični profesori sa Visoke škole za informacione tehnologije ITS, uspešni poslovni ljudi iz oblasti IT-ja, Google predavači, predstavnici Oracle University, project menadžeri Comtradea, predstavnici Hewlett-Packarda, i mnogi drugi.

Dosadašnja iskustva sa Zimske škole programiranja i dizajna pokazuju da su srednjoškolci izuzetno zainteresovani da stiču nova znanja i veštine u IT-ju. Zanimljivo je i to da svake godine sve više devojaka želi da nauči programiranje i dizajn. One svoju karijeru vide upravo u sferi IT-ja.

Ne samo da će srednjoškolci moći da steknu nova znanja u atmosferi savremene IT škole kakva je ITS, u moderno opremljenom prostoru nego će imati jedinstvenu priliku da obiđu i upoznaju se sa poslovnim okruženjem i načinom rada u uspešnoj IT kompaniji kakva je Comtrade.

 

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS
je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. Nastava na ITS-u se odvija u okviru četiri programa: Informacione tehnologije, Računarska multimedija, Elektronsko poslovanje, Organizacija poslovnih sistema (IT). Rad Visoke škole za informacione tehnologije (ITS) podržavaju dve poznate i uspešne kompanije, lideri u oblasti IT-ја na našim prostorima - Comtrade i LINK group. Neki od partnera ITS-a su: Apple, HP, Acer, Toshiba, EMC, Oracle, Microsoft, Fujitsu-Siemens, i još mnogo kompanija u zemlji, regionu, i šire.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Hakaton za srednjoškolce - 9. i 10. decembra 2023. godine

Udruženje studenata informatike FONIS šesti put zaredom organizuje programersko takmičenje, Hakaton... Više...

BEST design WEEK - Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, trinaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed