Vaš pouzdan partner za zimu

Beograd, 14. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Vaš pouzdan partner za zimu

Zimska ponuda kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires U skladu sa propisima i vremenskim uslovima vreme je da svoje vozilo pripremite i prilagodite zimskim uslovima vožnje. U zavisnosti od toga da li je zima blaga ili su vremenski uslovi oštriji kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires u svojoj ponudi ima pneumatike koji mogu da odgovore najrazličitijim uslovima na putu.

Zimska ponuda kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires

U skladu sa propisima i vremenskim uslovima vreme je da svoje vozilo pripremite i prilagodite zimskim uslovima vožnje. U zavisnosti od toga da li je zima blaga ili su vremenski uslovi oštriji kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires u svojoj ponudi ima pneumatike koji mogu da odgovore najrazličitijim uslovima na putu.

Goodyear UltraGrip 9

Na razvoju najnovijeg zimskog pneumatika UltraGrip 9, Goodyear je radio više od dve godine, a potrošačima će biti dostupan za zimu 2014. godine. Namenjen je manjim i srednje velikim vozilima i na raspolaganju je u 33 dimenzije u rasponu od 14 do 16 inča. UltraGrip 9 je prvi koji ima dve varijante dezena, zavisno od dimenzija. Gusto raspoređene lamele i skoro kvadratna površina naleganja pneumatika UltraGrip 9 poboljšavaju njegove performanse na ledu, a zahvaljujući hidrodinamičkim kanalima otporan je na akvaplaning pri vožnji po kiši i snežnoj bljuzgavici.

Habanje pneumatika korisnici mogu da prate pomoću TOP indikatora u obliku pahuljice snega ugrađene u gazeći sloj. Habanje pahuljice kada dubina profila pneumatika bude samo 4 milimetra, znak je da pneumatik više nije primeren za zimske uslove i da ga treba zameniti.

Dunlop SP WinterSport 4D

Naziv pneumatika Dunlop SP WinterSport 4D proističe iz novog sistema 4D lamela. 3D lamele u gazećem sloju povećavaju broj lamela, a time i ivica koje dolaze u kontakt sa putem i daju pneumatiku dodatne performanse prilikom kočenja i ubrzavanja. Dunlop SP WinterSport 4D sadrži i dodatnu poprečnu lamelu, što pneumatiku daje dodatnu ivicu u bočnom pravcu i time povećava bočno prianjanje. Kombinacija oba (sistem 4D lamela) stvara nezavisan mikroblok, koji omogućava bolju raspodelu pritiska u kontaktu sa putem i dodatne performanse prilikom vožnje po snegu i prianjanje u krivinama.

Ovaj pneumatik ne odlikuju samo izvanredne performanse na snegu, već i prvoklasno prianjanje na mokrim putevima. Kako bi ovo obezbedio, Dunlop je osmislio kombinaciju jedinstvenog usmerenog dezena i dinamične smeše gazećeg sloja. Smeša sprečava taloženje u kanalima gazećeg sloja i zbog toga se voda brzo i efikasno odvaja. Funkcionalni polimeri u smeši obezbeđuju optimalnu dinamičku čvrstinu kakva je potrebna na određenoj temperaturi. Zahvaljujući pomenutim aktivnim sastojcima, Dunlopov pneumatik obezbeđuje prvoklasno prianjanje na mokrim putevima, pri čemu njegove performanse na snegu ostaju nepromenjene.

Fulda Kristall Control HP

Pneumatik Fulda Kristall Control HP karakteriše tehnologija Snow Catcher. Pritiskom na podlogu koji pneumatik stvara prilikom kotrljanja i novim dezenom gazećeg sloja ova tehnologija omogućava hvatanje snega na površini naleganja i time obezbeđuje bolje prianjanje na putevima pokrivenim snegom. Ovaj pneumatik karakteriše i tehnologija Bubble Blade koja stvara mehanizam međusobnog preplitanja lamela i time sprečava preteranu deformaciju blokova gazećeg sloja tokom vožnje. Pneumatik je razvijen sa ciljem da efikasno prenosi snagu sa točkova na put, čime se poboljšava vodljivost vozila prilikom brze vožnje po autoputu.

Sava eskimo s3+

Poboljšanom smešom i povećanim sadržajem silike u gazećem sloju, pneumatik Sava eskimo s3+ obezbeđuje još bolje vozne karakteristike i poboljšano prianjanje na mokroj podlozi pri niskim temperaturama. Oblik gazećeg sloja ima veliki uticaj na vodljivost, a posredno i na prianjanje. Svojim usmerenim dezenom gazećeg sloja, tri široka i duboka kanala po obodu pneumatika i odgovarajućim brojem poprečnih kanala Sava eskimo s3+ obezbeđuje efikasno odvođenje snežne bljuzgavice i vode ispod gazećeg sloja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

zima, gume, goodyear, sava, fulda, sneg, dunlop, tires

POVEZANI SADRŽAJI

Kape i šalovi za zimu u e-prodavnici MilitaryShop.rs

Dopunite svoju kolekciju kapa i šalova za zimu po povoljnim cenama na MilitaryShop.rs platformi... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed