Budi građanin sveta!

Beograd, 14. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Budi graÄanin sveta!

Global Citizen je program volonterskog iskustva u inostranstvu. Ove zime, u februaru i martu, studenti i apsolventi će imati mogućnost da učestvuju na projektima u Rusiji ili Poljskoj u trajanju od 6 do 8 nedelja. Volonterski rad u internacionalnom okruženju na edukativnim projektima ili projektima na temu kulture daje studentima mogućnost da razvijaju liderske veštine, uče o timskom radu, javnom nastupu ili efektivnoj komunikaciji na engleskom jeziku.

Global Citizen je program volonterskog iskustva u inostranstvu. Ove zime, u februaru i martu, studenti i apsolventi će imati mogućnost da učestvuju na projektima u Rusiji ili Poljskoj u trajanju od 6 do 8 nedelja.

Volonterski rad u internacionalnom okruženju na edukativnim projektima ili projektima na temu kulture daje studentima mogućnost da razvijaju liderske veštine, uče o timskom radu, javnom nastupu ili efektivnoj komunikaciji na engleskom jeziku

Katarina Biorač iz Kragujevca iskoristila je ovu priliku prošle godine. Na početku putovanja, Katarina ističe da se plašila novog iskustva daleko od kuće.

"Pred sam odlazak, osećala sam veliko uzbuđenje zato što je to predstavljalo ogroman izazov za mene, s obzirom da je to bio prvi put da sam otišla u stranu zemlju sama. Međutim, predivni ljudi iz pet zemalja koje sam tamo upoznala, a danas nazivam svojim prijateljima, su učinili da se osećam kao kod kuće."

Program Global Citizen podrazumeva intezivno iskustvo življenja u zemlji drugačijih običaja i tradicije. Iz tih razloga učesnici ovog programa jesu pre svega avanturisti spremni da se oprobaju u aktivizmu i radu u multikulturalnom okruženju.

"Iz Rusije sam se vratila kao dosta samostalnija osoba, puna entuzijazma, bogatija za još nekoliko prijatelja i sa nekima od njih ću se videti i sledećeg leta. Ovaj program bih preporučila apsolutno svim studentima, nevezano od toga šta studiraju, jer na ovaj način najbolje mogu da spoznaju sebe, a pritom se dobro zabave i nauče dosta novih i korisnih stvari koje će moći da primene u budućnosti. Usput imaće priliku da proputuju i upoznaju zanimljive ljude, od kojih će sigurno neko ostati prijatelj za ceo život. S druge strane i rad u multikulturalnom okruženju je sjajna stvar. Ja već planiram svoju narednu praksu."  poručuje Katarina koja je na pomenutoj praksi bila početkom 2014. godine u Rusiji.

Ukoliko i Vi želite da učestvujete u programu Global Citizen i postanete građanin sveta, možete se prijaviti preko našeg sajta (www.globalcitizen.rs) do 20. novembra 2014. godine. Na sajtu se pored online prijave nalaze i konkretnije informacije o projektima koji će se dešavati u februaru i martu 2015. godine.

AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Explore Your Career

Da li si se našao/la u situaciji da imaš neverovatnu želju za promenom i da imaš ogromnu potrebu... Više...

Građani su spremniji da daju više za opšte dobro i da volontiraju

Trag fondacija je, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), predstavila nalaze... Više...

Upoznaj se sa organizacijom AIESEC!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed