JobFair 14 - Kreiraj svoju budućnost!

Beograd, 05. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

JobFair 14 - Kreiraj svoju buduÄnost!

Studenti tehničko-tehnoloških fakulteta na jubilarnom desetom Sajmu zapošljavanja "JobFair14-Kreiraj svoju budućnost!" protekla dva dana, 3. i 4. novembra, imali su priliku da se upoznaju sa vodećim svetskim i domaćim kompanijama u oblasti informacionih tehnologija, telekomunikacija i građevinarstva. Ove godine, nove zaposlene tražilo je preko 30 kompanija.

Studenti  tehničko-tehnoloških  fakulteta  na jubilarnom desetom  Sajmu  zapošljavanja  "JobFair14-Kreiraj svoju budućnost!"  protekla  dva dana, 3. i 4. novembra, imali su priliku  da  se  upoznaju  sa  vodećim  svetskim  i  domaćim  kompanijama  u  oblasti  informacionih tehnologija, telekomunikacija i građevinarstva. Ove godine, nove zaposlene tražilo je preko 30 kompanija. Kao globalni pokrovitelj Sajma posetiocima se predstavlia kompanija Microsoft Razvojni centar Srbija sa svojim programom praksi i poslova. Zlatni pokrovitelji Sajma bile su kompanije Asseco, TeleSign, Mozzart, Vip, a srebrni Telenor, Grundfos, Emric, Ericsson, Alti & Prointer koje su takođe posetiocima prikazale koje su to pozicije otvorene za zaposlenje.

Sajam je posetilo oko 4000 studenata i diplomaca u potrazi za prvim poslom ili praksom. Naredne dve nedelje će i dalje biti otvorena CV baza na sajtu www.jobfair.rs gde zainteresovani mogu ostaviti svoju biografiju.

Prvog dana Sajma, studenti su učestvovali u Open Space Techonology konceptu radionica, gde su zajedno sa predstavnicima kompanija radili na rešavanju aktuelnih tehnoloških problema, dok su se drugog dana održavali Razgovori za posao. Veliko interesovanje posetioci su pokazali i za mnogobrojne tribine i prezentacije koje su držali zaposleni u kompanijama koje su izlagale na Sajmu.

U direktnom kontaku sa zaposlenima, posetioci Sajma su imali mogućnost da oslušnu zahteve tržišta, da se informišu o poslovima i praksama u ponudi, kao i da saznaju koja se to znanja i veštine od njih očekuju. Da naći dobar posao nije nemoguća mislija, potvrdili brojni studenti koji su zaposlenje pronašli upravo preko ovog Sajma, a ove godine su na njemu predstavlili svoje kompanije.- Studenti su imali priliku i da se informišu u radu Poslovno tehnološkog inkubatora, Centra za razvoj karijere kao i Nacionalne službe za zapošljavanje.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 14
Adresa: Elektrotehnički fakultet, Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd 11000
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Olga Obrenović
Funkcija:
Tel:
e-mail: olga.obrenovic@eestec.etf.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Uspešno završen sajam poslova i praksi JobFair15!

Jedanaesti put za redom, 2. i 3. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, održan je sajam... Više...

JobFair15 - Kreiraj svoju budućnost!

Kako pronaći stručnu praksu ili zaposlenje tokom i nakon završetka studija? Nažalost, studenti... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed