Značajan jubilej kompanije Polimark - Polimark majonez slavi 20 godina postojanja

Beograd, 31. Oktobar 2014. PR Objave: Saopštenje -

ZnaÄajan jubilej kompanije Polimark - Polimark majonez slavi 20 godina postojanja

Jedan od najvećih proizvođača kondimenata u regionu, kompanija Polimark, obeležava 20 godina od početka proizvodnje Polimark majoneza. Povodom ovog jubileja kompanija Polimark je priredila iznenađenje za novinare beogradskih redakcija i obradovala ih ukusnim mini sendvičima sa dodatkom Polimark majoneza i na kratko ih podsetila na ukuse detinjstva.

Jedan od najvećih proizvođača kondimenata u regionu, kompanija Polimark, obeležava 20 godina od početka proizvodnje Polimark majoneza. Povodom ovog jubileja kompanija Polimark je priredila iznenađenje za novinare beogradskih redakcija i obradovala ih ukusnim mini sendvičima sa dodatkom Polimark majoneza i na kratko ih podsetila na ukuse detinjstva. Ova akcija uspela je da oraspoloži čak i velike gurmane među novinarima, koji su se uverili da kvalitetan obrok može da bude spakovan i u malim zalogajima.

Već više od 20 godina, kompanija Polimark izlazi u susret i odgovara zahtevima svojih kupcima, korisnika i konzumenata. Svaki od proizvoda, iz bogatog asortimana proizveden je uz pažljivu selekciju sastojaka kao i uz poštovanje evropskih standarda kvaliteta, te predstavlja pouzdanog saveznika svake domaćice u kuhinji.

Tajna Polimark proizvoda leži u diferenciranosti proizvoda kreiranih prema željama potrošača, i garantuje prepoznatljiv ukus proizvoda koji se nalaze u receptu svake domaćice. Izrađeni su prema najsavremenijim recepturama, a istrajnost u biranju najkvalitetnijih sirovina i posvećenost kvalitetu ugrađeni su i u Polimark majonez koji se proizvodi od najfinijeg suncokretovog ulja i visokokvalitetnog žumanca iz Italije.

Polimark se u svom širokom asortimanu može pohvaliti sa Delikates majonezom, Laki majonezom, Majonezom sa ukusom krastavca, Tartar sosom, Junior majonezima, kao i Professional salatnim majonezima namenjenih Profesionalnom kanalu. Rezultat konstantne inovativnosti i osluškivanja zahteva korisnika su i dva nova proizvoda - Polineza i Kenf. Polineza predstavlja jedinstveni spoj Polimark kečapa i majonez, dok Kenf predstavlja spoj senfa i kečapa. Za one koji vode računa o unosu kalorija kao i za vreme posta, tu je Polimark majonez Laki, a za gurmane i sve one koji vole nove ukuse, tu je Polimark majonez sa ukusom krastavca.

Osim na teritoriji Srbije, proizvodi kompanije Polimark mogu se naći i u svim zemljama jugoistočne Evrope.

Povodom ovog jubileja Polimark je odlučio da se zahvali svim potrošačima na svim teritorijama, akcijom koja traje od 20.oktobra do 20.novembra i obraduje ih sa 20% popusta na celokupan asortiman majoneza.

 

O kompaniji Polimark
Polimark je osnovan 1989.godine. Od samog početka cilj kompanije usmeren je na kvalitet proizvoda, što ih, i pored jake konkurencije, održava kao lidera na tržištu. Polimark obogaćuje svoj proizvodni asortiman iz godine u godinu pa tako danas pored kečapa, majoneza i senfa proizvodi i stoni i namazne margarine, kuvani paradajz, konzervirani paradajz, različite sosove i dresinge, univerzalne začine, krem za kuvanje i šlag krem. Prvi je u Srbiji počeo sopstvenu proizvodnju kečapa, a danas je lider na domaćem tržištu. Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela standard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe je implementirala IFS i BRC standarde. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavaju da Polimark konstantno garantuje visok kvalitet i svežinu svojih proizvoda.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

jubilej, polimark, majonez, 20 godina

POVEZANI SADRŽAJI

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe... Više...

PR agencija Golin proslavila deveti rođendan

Agencija za integrisane komunikacije Golin Beograd, koja od 2016. godine posluje u sastavu Interpublic... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed