Značajan jubilej kompanije Polimark - Polimark majonez slavi 20 godina postojanja

Beograd, 31. Oktobar 2014. PR Objave: Saopštenje -

ZnaÄajan jubilej kompanije Polimark - Polimark majonez slavi 20 godina postojanja

Jedan od najvećih proizvođača kondimenata u regionu, kompanija Polimark, obeležava 20 godina od početka proizvodnje Polimark majoneza. Povodom ovog jubileja kompanija Polimark je priredila iznenađenje za novinare beogradskih redakcija i obradovala ih ukusnim mini sendvičima sa dodatkom Polimark majoneza i na kratko ih podsetila na ukuse detinjstva.

Jedan od najvećih proizvođača kondimenata u regionu, kompanija Polimark, obeležava 20 godina od početka proizvodnje Polimark majoneza. Povodom ovog jubileja kompanija Polimark je priredila iznenađenje za novinare beogradskih redakcija i obradovala ih ukusnim mini sendvičima sa dodatkom Polimark majoneza i na kratko ih podsetila na ukuse detinjstva. Ova akcija uspela je da oraspoloži čak i velike gurmane među novinarima, koji su se uverili da kvalitetan obrok može da bude spakovan i u malim zalogajima.

Već više od 20 godina, kompanija Polimark izlazi u susret i odgovara zahtevima svojih kupcima, korisnika i konzumenata. Svaki od proizvoda, iz bogatog asortimana proizveden je uz pažljivu selekciju sastojaka kao i uz poštovanje evropskih standarda kvaliteta, te predstavlja pouzdanog saveznika svake domaćice u kuhinji.

Tajna Polimark proizvoda leži u diferenciranosti proizvoda kreiranih prema željama potrošača, i garantuje prepoznatljiv ukus proizvoda koji se nalaze u receptu svake domaćice. Izrađeni su prema najsavremenijim recepturama, a istrajnost u biranju najkvalitetnijih sirovina i posvećenost kvalitetu ugrađeni su i u Polimark majonez koji se proizvodi od najfinijeg suncokretovog ulja i visokokvalitetnog žumanca iz Italije.

Polimark se u svom širokom asortimanu može pohvaliti sa Delikates majonezom, Laki majonezom, Majonezom sa ukusom krastavca, Tartar sosom, Junior majonezima, kao i Professional salatnim majonezima namenjenih Profesionalnom kanalu. Rezultat konstantne inovativnosti i osluškivanja zahteva korisnika su i dva nova proizvoda - Polineza i Kenf. Polineza predstavlja jedinstveni spoj Polimark kečapa i majonez, dok Kenf predstavlja spoj senfa i kečapa. Za one koji vode računa o unosu kalorija kao i za vreme posta, tu je Polimark majonez Laki, a za gurmane i sve one koji vole nove ukuse, tu je Polimark majonez sa ukusom krastavca.

Osim na teritoriji Srbije, proizvodi kompanije Polimark mogu se naći i u svim zemljama jugoistočne Evrope.

Povodom ovog jubileja Polimark je odlučio da se zahvali svim potrošačima na svim teritorijama, akcijom koja traje od 20.oktobra do 20.novembra i obraduje ih sa 20% popusta na celokupan asortiman majoneza.

 

O kompaniji Polimark
Polimark je osnovan 1989.godine. Od samog početka cilj kompanije usmeren je na kvalitet proizvoda, što ih, i pored jake konkurencije, održava kao lidera na tržištu. Polimark obogaćuje svoj proizvodni asortiman iz godine u godinu pa tako danas pored kečapa, majoneza i senfa proizvodi i stoni i namazne margarine, kuvani paradajz, konzervirani paradajz, različite sosove i dresinge, univerzalne začine, krem za kuvanje i šlag krem. Prvi je u Srbiji počeo sopstvenu proizvodnju kečapa, a danas je lider na domaćem tržištu. Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela standard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe je implementirala IFS i BRC standarde. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavaju da Polimark konstantno garantuje visok kvalitet i svežinu svojih proizvoda.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

jubilej, polimark, majonez, 20 godina

POVEZANI SADRŽAJI

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom... Više...

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed