Konkurs za domaću i internacionalnu stručnu praksu u oblasti IT-a i marketinga!

Beograd, 14. Juli 2014. PR Objave: Saopštenje -

Konkurs za domaÄu i internacionalnu struÄnu praksu u oblasti IT-a i marketinga!

"Idea" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo! AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner - kompanija "Idea" nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

"Idea" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo!

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner - kompanija "Idea" nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

Kompanija Idea dugi niz godina aktivno učestvuje na projektima i konferencijama koje organizuje AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu. Liderska iskustva i internacionalne prilike i inicijative koje AIESEC pruža prepoznala je i ova kompanija i kroz odluku da podrži mogućnosti za mlade kroz praktične metode i finansijsko ulaganje u one koji pokažu potencijal i interesovanje za napredak.

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za jednomesečnu praksu u kompaniji "Idea" u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

Praksa u "Idea" kompaniji predstavlja obaveznu  uvertiru u ono što sledi nakon njene realizacije, a to je plaćena stručna praksa u oblasti marketinga ili IT-a u inostranstvu koju u potpunosti obezbeđuje i finansira "Idea". Putem Global Talent programa koji je, konkretno, podržala ova kompanija, dvoje studenata - praktikanata dobiće priliku da se stručno usavršava u inostranstvu i stiče relavantne inicijative u svojoj karijeri u nekoj od razvijenih internacionalnih kompanija.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs koji raspisuju AIESEC i "Idea" potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relavantno radno iskustvo u ovim oblastima. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: globaltalentsef@gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 25. jul.

Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa su dve šanse koje će Vam promeniti život iz korena, obogatiti Vaš CV i sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj.

 

AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

konkurs, karijera, idea, aiesec, inostranstvo

POVEZANI SADRŽAJI

Traže se mladi istraživači! - Trag fondacija objavila konkurs za stažiranje u okviru programa "Pokret Polet"

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet", objavila je početak konkursa za... Više...

Uhvati zalet i pokreni pravednije društvo - Trag fondacija objavila konkurs za program podrške javnom zagovaranju "Pokret Polet"

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet", objavila je početak konkursa za... Više...

Traži se dobro delo - Još 10 dana za prijavu za 15. VIRTUS nagradu za filantropiju

Ostalo je još deset dana do završetka konkursa za VIRTUS nagradu za filantropiju, koju Trag fondacija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed