Konkurs za domaću i internacionalnu stručnu praksu u oblasti IT-a i marketinga!

Beograd, 14. Juli 2014. PR Objave: Saopštenje -

Konkurs za domaÄu i internacionalnu struÄnu praksu u oblasti IT-a i marketinga!

"Idea" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo! AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner - kompanija "Idea" nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

"Idea" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo!

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner - kompanija "Idea" nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

Kompanija Idea dugi niz godina aktivno učestvuje na projektima i konferencijama koje organizuje AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu. Liderska iskustva i internacionalne prilike i inicijative koje AIESEC pruža prepoznala je i ova kompanija i kroz odluku da podrži mogućnosti za mlade kroz praktične metode i finansijsko ulaganje u one koji pokažu potencijal i interesovanje za napredak.

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za jednomesečnu praksu u kompaniji "Idea" u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

Praksa u "Idea" kompaniji predstavlja obaveznu  uvertiru u ono što sledi nakon njene realizacije, a to je plaćena stručna praksa u oblasti marketinga ili IT-a u inostranstvu koju u potpunosti obezbeđuje i finansira "Idea". Putem Global Talent programa koji je, konkretno, podržala ova kompanija, dvoje studenata - praktikanata dobiće priliku da se stručno usavršava u inostranstvu i stiče relavantne inicijative u svojoj karijeri u nekoj od razvijenih internacionalnih kompanija.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs koji raspisuju AIESEC i "Idea" potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relavantno radno iskustvo u ovim oblastima. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: globaltalentsef@gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 25. jul.

Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa su dve šanse koje će Vam promeniti život iz korena, obogatiti Vaš CV i sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj.

 

AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

konkurs, karijera, idea, aiesec, inostranstvo

POVEZANI SADRŽAJI

Osnaživanje žena kroz filantropiju - Još deset dana za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju

Poslednjih godina podrška osnaživanju žena kroz filantropske inicijative neprekidno raste o čemu... Više...

Objavljen je konkurs za sedamnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju - Zajedno širimo ideju dobročinstva i gradimo društvo jednakih šansi

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za sedamnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Nagrada... Više...

Istraži i menjaj javne politike koje utiču na sve nas - Trag fondacija objavila drugi konkurs za program za mlade istraživače/-ice "Pokret Polet"

Ako ste mladi i svojim istraživačkim radom želite da doprinesete sistemskim promenama u društvu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed