Goodyear spisak deset stvari koje morate poneti kad krenete na godišnji odmor

Beograd, 10. Juli 2014. PR Objave: Saopštenje -

Goodyear spisak deset stvari koje morate poneti kad krenete na godišnji odmor

Milioni porodica, prijatelja i pojedinaca priprema se za godišnji odmor, pa se na evropskim putevima može očekivati na stotine hiljada automobila. Jednostavnim stvarima vožnju možemo da učinimo ugodnijom, sigurnijom i manje stresnom. Stvari koje najčešće zaboravljamo su naočare za sunce, voda i muzika. Goodyear je pripremio spisak od deset stvari koje će vam dug put na odmor učiniti ugodnijim.

Milioni porodica, prijatelja i pojedinaca priprema se za godišnji odmor, pa se na evropskim putevima može očekivati na stotine hiljada automobila. Jednostavnim stvarima vožnju možemo da učinimo ugodnijom, sigurnijom i manje stresnom. Stvari koje najčešće zaboravljamo su naočare za sunce, voda i muzika.

Goodyear je pripremio spisak od deset stvari koje će vam dug put na odmor učiniti ugodnijim:

1.     Naočare za sunce: Koliko puta ste tokom vožnje tražili naočare za sunce? Vožnja sa njima je ugodnija i sigurnija ako vozite prema sunčanim krajevima.

2.     Muzika: Mnogi od vas će na svom putu preći bar jednu ili dve državne granice. To znači da će za mnoge od vas biti teško da pronađu radio stanicu sa odgovarajućom muzikom. Da biste izbegli potragu za stanicom po vašem ukusu, ponesite svoje CD diskove i već na polasku priključite CD opremu.

3.     Pića: Voda i druga bezalkoholna pića mogu doprineti da se bolje koncentrišete na vožnju. Ukoliko ponesete svoje piće, neće biti potrebno da stajete usput radi kupovine.

4.     Novčanik sa gotovinom i karticama: Neka vam novčanik bude uvek pri ruci. Na taj način imaćete važan deo imovine sa sobom i bićete u mogućnosti da bez puno zadržavanja platite putarinu.

5.     GPS i/ili auto karta: Pre nego što krenete na put uključite GPS i bez nervoze krenite ka omiljenoj destinaciji. Ukoliko koristite auto kartu, pogledajte maršrutu pre polaska.

6.     Kesa za smeće: Kesa za smeće je jedna od stvari koja se najčešće zaboravlja. Kako vaš auto ne bi služio za odlaganje smeća, ponesite kesu koju ćete koristiti u ovu svrhu.

7.     Komplet prve pomoći: Proverite pre puta da li se komplet prve pomoći nalazi u vašem automobilu, kako biste izbegli paniku ukoliko vam prva pomoć bude potrebna.

8.     Refleksni prsluk: Pre polaska na put uverite se da vam je prsluk lako dostupan za slučaj da se nađete u situaciji da morate da ga koristite. U većini evropskih država prsluk spada u obaveznu opremu u automobilu.

9.     Fotoaparat: Svakom od nas se već dogodilo da je video nešto što je želeo da zabeleži a da mu fotoaparat nije bio pri ruci. Zbog toga pronađite mesto u automobilu na kom će vam fotoaparat biti na dohvat ruke.

10.  Rezervni ključevi: Postarajte se da vam rezervni ključevi budu stalno u džepu! Nećete biti prvi koji su svoje ključeve ostavili u automobilu, a on se automatski zaključao. Rezervni ključ u džepu biće vaš spasitelj.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi sa 90 godina iskustva u gumarskoj industriji. Od 2004. godine stopostotni vlasnik društva je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Danas društvo Goodyear Dunlop Sava Tires ima više od 1.400 zaposlenih.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za poljoprivredne, industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata proizvedenih pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.si, www.dunlop.si, www.fulda.si i www.sava-tires.com.

 

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 69 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 51 pogonu koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

gume, goodyear, sava, fulda, odmor, saveti, dunlop, tires, spisak

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed