Modna kuća "Luna" predstavila novinarima modele iz svečane kolekcije 2014.

Beograd, 01. Juli 2014. PR Objave: Saopštenje -

Modna kuÄa "Luna" predstavila novinarima modele iz sveÄane kolekcije 2014.

U "Konobi kod Goce i Renata" na Dunavu novinarima beogradskih redakcija predstavljena je svečana kolekcija modne kuće "Luna". Pored predstavljanja ove kolekcije u ambijentu koje odiše uspomenama "Luna" je novinarsko druženje posvetila i evociranju najlepših uspomena, a neposredan povod za to je 20 godina od prve modne revije na kojoj su predstavljeni "Lunini" modeli.

U "Konobi kod Goce i Renata" na Dunavu novinarima beogradskih redakcija predstavljena je svečana kolekcija modne kuće "Luna".

Pored predstavljanja ove kolekcije u ambijentu koje odiše uspomenama "Luna" je novinarsko druženje posvetila i evociranju najlepših uspomena, a neposredan povod za to je 20 godina od prve modne revije na kojoj su predstavljeni "Lunini" modeli.

Dobrodošlicu ispred Modne kuće "Luna" prisutnim novinarima je poželela gospođa Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka ove modne kuće, koja je sa svojom majkom pre više od 20 godina počela da ostvaruje "Luna" snove. Specijalnom audio i vizelnom prezentacijom novinarima je prestavljen put od male zanatske radionice do modne kuće koji je danas zastupljena i van granica Srbije.

Prisutnim predstavnicima medija potom su na zanimljiv način, u ritmu salse i plesni performans, predstavljene  haljine iz nove svečane kolekcije 2014.
Plesačice obučene u "Luna" haljine dočarale su svojim plesom i držanjem istovremeno i dinamičnost i eleganciju belih i crnih tonova prošaranih jarko crvenim cvetnim dezenima koji krase ove modele.

Svečane haljine izrađene su od viskoznog materijala sa visokim sjajem, a svaki model moguće je upotpuniti i nekim od aksesoara, poput torbi ešarpi i nakita u sličnim dezenima, koji jednu svečanu kolekciju pretvaraju u odeću za poslovni sastanak ili neformalno druženje.

Nova "Luna" kolekcija predstavlja pravi izbor za damu koja u  toplim i sunčanim danima želi da izgleda lepo, ne zanemarujući udobnost, eleganciju i kvalitet koji su zaštitni znak svih "Luninih" modela.
Kolekcija je inspirisana potrebama savremene žene za modernom i kvalitetnom garderobom, koja odiše bezvremenom klasikom, a ipak prati kretanje svetskih modnih trendova.

Modna kuća "Luna" trudi se da njeni modeli ostanu prepoznatljivi i posebni, da ih kao i do sada nose  žene koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Ambasadorka Australije rado viđen gost LUNE i Požarevca

Kad je posvećenost poslu i stvaralaštvu zajednička vrednost, onda ne samo da nema prepreka - već... Više...

Otvorena nova radna mesta u Modnoj kući LUNA nakon drugog ciklusa obuke za šivače i krojače

Uvek u senci glamura i brendova, ostaje nezapažena činjenica da je modna industrija u svetu jedna... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed