Extreme Intimo obeležio Svetski dan porodice sa mališanima u Subotici

Subotica, 16. Maj 2014. PR Objave: Saopštenje -

Extreme Intimo obeležio Svetski dan porodice sa mališanima u Subotici

Povodom Svetskog dana porodice, predstavnici kompanije Extreme Intimo danas su posetili mališane koji se leče u Opštoj bolnici u Subotici i, uz iskrene poruke podrške za njihov brz oporavak, darovali poklone iz svog proizvodnog asortimana. Pored poklon paketića, Opštoj bolnici u Subotici Extreme Intimo donirao je i iznos od 200.000 dinara. Kao porodični brend, Extreme Intimo neguje prave vrednosti i slavi porodicu.

Povodom Svetskog dana porodice, predstavnici kompanije Extreme Intimo danas su posetili mališane koji se leče u Opštoj bolnici u Subotici i, uz iskrene poruke podrške za njihov brz oporavak, darovali poklone iz svog proizvodnog asortimana. Pored poklon paketića, Opštoj bolnici u Subotici Extreme Intimo donirao je i iznos od 200.000 dinara.

Kao porodični brend, Extreme Intimo neguje prave vrednosti i slavi porodicu. Humanitarna akcija "Zajedno krojimo sreću" pokrenuta je, pre svega, u cilju pružanja podrške deci koja se na Dan porodice, nalaze na lečenju u zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Tim povodom, mališanima je dodeljeno 20 poklon paketića sa željom da ih podsete da nisu sami, te da ima mnogo onih koji misle na njih. U dobrim željama učestvovali su građani Srbije i regiona koji su, putem Facebook aplikacije "Zajedno krojimo sreću" postavljali fotografije, crteže, video i ostale poruke podrške. Prenevši najtoplije poruke podrške, Extreme Intimo uspeo je bar na trenutak da ulepša dan ovim mališanima koji su im uzvratili iskrenim emocijama i nasmejanim licima.

Načelnica službe za pedijatriju, bolnice u Subotici, dr Katja Puleva zahvalila se na podršci: "U ime celog kolektiva bolnice, želela bih da se zahvalim kompaniji Extreme Intimo i svim građanima koji su se priključili, na ovom humanom gestu, te velikoj želji da podseti mališane, kao i njihove roditelje da nisu sami. Svi znamo koliko je u ovim situacijama podrška dragocena."

U okviru, istoimene akcije, Extreme Intimo ulepšao je dan mališanima u još dve bolnice u Srbiji - Kliničkom Centru Niš i Zdravstvenom centru Užice, a svakoj od bolnica takođe je doniran iznos od 200.000 dinara.

Kao kompanija koja izuzetno vodi računa o dobrobiti zajednice u kojoj posluje, Extreme Intimo ovom akcijom želi da skrene pažnju na potrebu osnaživanja porodice kao najvažnije institucije u našem društvu. Svetski dan porodice je pravo vreme za to.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Održana akcija "Spasimo beogradske vrapce"

Kompanija Pernod Ricard, već osam godina, na globalnom nivou sprovodi inicijativu "Dan odgovornosti"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed