Pokaži deci da smo jednaki - dodirni njihova srca! ACTiviraj se!

Beograd, 26. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Pokaži deci da smo jednaki - dodirni njihova srca! ACTiviraj se!

''ACTiviraj se'' jedan je od projekata AIESEC kancelarije na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovaj humanitarni projekat uspešno se realizuje četvrtu godinu za redom. U okviru projekta ''ACTiviraj se'', organizovaće se završni događaj 29. aprila sa početkom od 15h u sali doma za decu bez roditeljskog staranja ''Jovan Jovanovic Zmaj'' koji će okupiti veliki broj mališana.

''ACTiviraj se'' jedan je od projekata AIESEC kancelarije na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovaj humanitarni projekat uspešno se realizuje četvrtu godinu za redom.

U okviru projekta ''ACTiviraj se'', organizovaće se završni događaj 29. aprila sa početkom od 15h u sali doma za decu bez roditeljskog staranja ''Jovan Jovanovic Zmaj'' koji će okupiti veliki broj mališana. Sam događaj svojim prisustvom upotpuniće domovi za decu bez roditeljskog staranja ''Drinka Pavlović'', ''Dragan Filipović Jusa'' i ''Jovan Jovanović Zmaj''.

U periodu od šest nedelja održane su mnoge kreativne radionice kao i odlazak dece u Zoološki vrt, a na samom događaju planirano je da se volonterima uruče sertifikati u znak istrajnosti. Cilj je da se deca međusobno druže, da shvate da smo svi jednaki i da ne postoje razlike među nama, da im se podigne svest o toleranciji kao i da steknu osećaj pripadnosti i prihvaćenosti.

AIESEC je najveća međunarodna organizacija vođena pd strane studenata. Postoji u 124 zemlje sveta i mladima pruža mogućnost da kroz praktično iskustvo steknu liderske sposobnosti. Kroz fokus kancelarije, a to su stručne i razvojne prakse, AIESEC mladima omogućuje putovanja, usavršavanje jezika, upoznavanje različitih kultura, internacionalni timski duh i sticanje novih iskustava. Putem društveno-odgovornih projekata i edukacija koje AIESEC organizuje, mladi ljudi imaju priliku da se lično i profesionalno razviju.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

akcija, aiesec, activiraj se

POVEZANI SADRŽAJI

Upoznaj se sa organizacijom AIESEC!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na... Više...

Prijave su otvorene - postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

Bliži se leto! Već razmišljaš šta ćeš raditi kada očistiš godinu i da li ćeš i ovo leto... Više...

PROMENI SEBE - Šta nude Global Talent prakse

U potrazi si za nezaboravnim iskustvom? Želeo bi da imaš kontakte iz celoga sveta ili da stekneš... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed