Opremanje trpezarije: razmišljajte pametno

Beograd, 26. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Opremanje trpezarije: razmišljajte pametno

Da li kupiti drveni ili stakleni sto, prva je dilema koja se javlja kada započinjete opremanje trpezarije. Oba modela imaju i svoje prednosti i svoje mane, ali kako izabrati onaj pravi? Praktične savete o tome kako doneti odluku i pametno kupovati donosi aprilski broj magazina Casaviva. Često se smatra da su drveni stolovi sastavni deo tradicionalnog i klasičnog ambijenta, dok su stakleni odlika modernih.

Da li kupiti drveni ili stakleni sto, prva je dilema koja se javlja kada započinjete opremanje trpezarije. Oba modela imaju i svoje prednosti i svoje mane, ali kako izabrati onaj pravi? Praktične savete o tome kako doneti odluku i pametno kupovati donosi aprilski broj magazina Casaviva.

Često se smatra da su drveni stolovi sastavni deo tradicionalnog i klasičnog ambijenta, dok su stakleni odlika modernih. Veruje se da je drvo mnogo dugovečniji materijal od stakla, a da je staklo odraz prefinjenosti i luksuza. Casaviva razbija sve predrasude i argumentima za i protiv objašnjava kvalitete oba materijala. Drveni stolovi su dostupni u različitim bojama i oblicima, pa se tako mogu uklopiti i u moderan i konzervativan stil. Osvežite svoj klasičan enterijer postavljajući oko drvenog stola inovativne taburee jarkih boja. Sa druge strane, delikatni stakleni stolovi mogu biti podjednako bezbedni kao i drveni, ukoliko odaberete staklo visoke sigurnosti. Osim toga, zbog reflektivne sposobnosti stakla, trpezarija će izgledati mnogo prostranije.

Razrešenje ovih i sličnih nedoumica možete pronaći u aprilskom broju magazina Casaviva. Za početak je dovoljno da prilikom odabira adekvatnog komada uzmete u obzir faktore poput vaših realnih potreba i životnog stila, kako biste ga kasnije oplemenili duhom svakodnevnih životnih dešavanja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Ove nedelje pušten je u rad www.tehnomagazin.rs koji je namenjen za ispomoć kupcima u kvalitetnom... Više...

Hipsterski retro-kič enterijer

Želite da opremite svoj stan kao što to rade kreativni i inovativni hipsteri? Originalni komadi... Više...

Hipsterski retro-kič enterijer

Želite da opremite svoj stan kao što to rade kreativni i inovativni hipsteri? Originalni komadi... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed