Akcija "Cif čisti Srbiju" stigla u Novi Sad - Ulepšan podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina

Novi Sad, 24. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Akcija "Cif Äisti Srbiju" stigla u Novi Sad - UlepÅ¡an podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina

Velika akcija prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije se nastavila u Novom Sadu gde je očišćen podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina. Stručni tim za čišćenje, koji je oformila kompanija Unilever, sa zidova i poda podzemnog prolaza uklonio je naslage čađi, masne naslage i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled.

Velika akcija prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije se nastavila u Novom Sadu gde je očišćen podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina. Stručni tim za čišćenje, koji je oformila kompanija Unilever, sa zidova i poda podzemnog prolaza uklonio je naslage čađi, masne naslage i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled.

"Proizvodi naše kompanije pokazali su se kao vrlo efikasni kod uklanjanja nečistoća, ne samo u domaćinstvima, već i u primeni na površinama izvan kuće. Podzemni prolazi su mesta kroz koja svakodnevno prolazi veliki broj ljudi i upravo to je razlog zbog kojeg smo odlučili da ih tokom ove kampanje očistimo i ulepšamo", izjavila je gđ. Snežana Vukalović, menadžerka korporativnih komunikacija Unilever Beograd d.o.o. i dodala: "Kampanja "Cif čisti Srbiju" se nastavlja, a mi se nadamo da ćemo uz još veću podršku i pomoć uspeti da proširimo akciju i na druge gradove i opštine, i na taj način predstavimo Cif, ali i građane Srbije kao ambasadore čistoće u našoj zemlji."

"U današnje vreme lokalne samouprave vode veliku borbu za pronalaženje dodatnih sredstava za održavanje grada i gradskih površina. Veoma smo zahvalni kompaniji Unilever koja je svojim više nego  plemenitim gestom pomogla uređenje podzemnog prolaza u našem gradu", rekao je g. Vanja Vučenović, pomoćnik gradonačelnika za kulturu Novog Sada i dodao: "Nadam se da će ova akcija čišćenja Srbije podići svest građana o važnosti očuvanja čistoće u našoj zemlji i u to ime pozivam sve pojedince i kompanije da se uključe u projekte očuvanja higijene kako bismo živeli u zdravijem i uređenijem okruženju."

Nakon očišćenog pešačkog prolaza u Čačku, spomenika srpskim ratnicima u Kraljevu i podzemnog prolaza u Novom Sadu, ova jedinstvena kampanja nastaviće svoju misiju ulepšavanja pešačkih prolaza i spomenika kulture u gradovima širom Srbije. Tokom aprila i maja biće očišćeni i spomenici kulture u Boru, Šapcu i Jagodini, kao i podzemni pešački prolazi u Beogradu, Nišu i Kruševcu. Na poseban način u ovoj kampanji učestvuju i građani, jer će kompanija Unilever deo prihoda od prodatih sredstava iz palete Cif izdvojiti za uređenje i čišćenje spomenika i podzemnih prolaza. Takođe, svi posetioci i fanovi internet stranice i Facebook stranice Cifcistisrbiju moći će da glasaju za još jednu lokaciju koja će biti očišćena u kampanji. Više informacija o kampanji, ali i o spomenicima koji će biti očišćeni možete pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs

 

O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann's. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Održana akcija "Priroda u gradu - Kreirajmo male oaze za očuvanje pčelinjih zajednica"

Kompanija Pernod Ricard je deseti put, na globalnom nivou sprovela inicijativu „Dan odgovornosti"... Više...

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Kraljevo pomaže razvoj seoskog turizma

Podsticajna sredstava za razvoj seoskog turizma na teritoriji grada Kraljeva, za ovu godinu, dobilo... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed