Akcija "Cif čisti Srbiju" stigla u Novi Sad - Ulepšan podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina

Novi Sad, 24. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Akcija "Cif Äisti Srbiju" stigla u Novi Sad - UlepÅ¡an podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina

Velika akcija prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije se nastavila u Novom Sadu gde je očišćen podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina. Stručni tim za čišćenje, koji je oformila kompanija Unilever, sa zidova i poda podzemnog prolaza uklonio je naslage čađi, masne naslage i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled.

Velika akcija prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije se nastavila u Novom Sadu gde je očišćen podzemni prolaz na Bulevaru Mihajla Pupina. Stručni tim za čišćenje, koji je oformila kompanija Unilever, sa zidova i poda podzemnog prolaza uklonio je naslage čađi, masne naslage i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled.

"Proizvodi naše kompanije pokazali su se kao vrlo efikasni kod uklanjanja nečistoća, ne samo u domaćinstvima, već i u primeni na površinama izvan kuće. Podzemni prolazi su mesta kroz koja svakodnevno prolazi veliki broj ljudi i upravo to je razlog zbog kojeg smo odlučili da ih tokom ove kampanje očistimo i ulepšamo", izjavila je gđ. Snežana Vukalović, menadžerka korporativnih komunikacija Unilever Beograd d.o.o. i dodala: "Kampanja "Cif čisti Srbiju" se nastavlja, a mi se nadamo da ćemo uz još veću podršku i pomoć uspeti da proširimo akciju i na druge gradove i opštine, i na taj način predstavimo Cif, ali i građane Srbije kao ambasadore čistoće u našoj zemlji."

"U današnje vreme lokalne samouprave vode veliku borbu za pronalaženje dodatnih sredstava za održavanje grada i gradskih površina. Veoma smo zahvalni kompaniji Unilever koja je svojim više nego  plemenitim gestom pomogla uređenje podzemnog prolaza u našem gradu", rekao je g. Vanja Vučenović, pomoćnik gradonačelnika za kulturu Novog Sada i dodao: "Nadam se da će ova akcija čišćenja Srbije podići svest građana o važnosti očuvanja čistoće u našoj zemlji i u to ime pozivam sve pojedince i kompanije da se uključe u projekte očuvanja higijene kako bismo živeli u zdravijem i uređenijem okruženju."

Nakon očišćenog pešačkog prolaza u Čačku, spomenika srpskim ratnicima u Kraljevu i podzemnog prolaza u Novom Sadu, ova jedinstvena kampanja nastaviće svoju misiju ulepšavanja pešačkih prolaza i spomenika kulture u gradovima širom Srbije. Tokom aprila i maja biće očišćeni i spomenici kulture u Boru, Šapcu i Jagodini, kao i podzemni pešački prolazi u Beogradu, Nišu i Kruševcu. Na poseban način u ovoj kampanji učestvuju i građani, jer će kompanija Unilever deo prihoda od prodatih sredstava iz palete Cif izdvojiti za uređenje i čišćenje spomenika i podzemnih prolaza. Takođe, svi posetioci i fanovi internet stranice i Facebook stranice Cifcistisrbiju moći će da glasaju za još jednu lokaciju koja će biti očišćena u kampanji. Više informacija o kampanji, ali i o spomenicima koji će biti očišćeni možete pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs

 

O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann's. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Kraljevo pomaže razvoj seoskog turizma

Podsticajna sredstava za razvoj seoskog turizma na teritoriji grada Kraljeva, za ovu godinu, dobilo... Više...

Kraljevo na Sajmu EKSPO NIŠ 2018.

Lokalna samouprava Kraljevo prezentovala je svoje kompanije i privredno - turističke potencijale... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed