Invest 2014 - Investicija u tvoju budućnost!

Beograd, 09. April 2014. PR Objave: Najava -

Invest 2014 - Investicija u tvoju buduÄnost!

Želite li da pametno iskoristite vikend i uđete u svet ekonomije? Studentska organizacija AIESEC ovog meseca organizuje projekat "Invest", koji okuplja studente svih godina na trodnevnoj konferenciji 12, 13. i 14. aprila, koja će se održati u prostorijama opštine Čukarica. Tokom ova tri dana studenti će moći da steknu znanja iz oblasti ekonomije, finansija i socijalnog preduzetništva.

Želite li da pametno iskoristite vikend i uđete u svet ekonomije?

Studentska organizacija AIESEC ovog meseca organizuje projekat "Invest", koji okuplja studente svih godina na trodnevnoj konferenciji 12, 13. i 14. aprila, koja će se održati u prostorijama opštine Čukarica. Tokom ova tri dana studenti će moći da steknu znanja iz oblasti ekonomije, finansija i socijalnog preduzetništva.

Svaki od ova tri dana će biti posvećen određenim temama:

  • Bankarstvo i osiguranje
  • Računovodstvo i revizija
  • Socijalno preduzetništvo.

Prisutni će imati priliku da čuju predavanja najboljih stručnjaka u ovim oblastima, kao što su dr Dejan Šoškić, bivši guverner Narodne banke Srbije i dr Jozefina Beke-Trivunac, predsednica Udruženja internih revizora Srbije.

Svaka tema će biti obrađena kroz nekoliko predavanja i radionica. Na kraju poslednjeg dana, posvećenog socijalnom preduzetništvu, održaće se i panel diskusija, na kojoj će stručnjaci iz prakse pričati o svojim iskustvima u socijalnom preduzetništvu. Nakon završetka konferencije učesnici će imati priliku da u toku dve nedelje stečena znanja primene u praksi rešavanjem studije slučaja koju će dobiti na početku projekta. Najbolji timovi će imati priliku da prezentuju svoja rešenja pred stručnim žirijem na završnom događaju 30. aprila, kada će pobednici osvojiti nagrade, među kojima je i internacionalna praksa.

Ukoliko želite da otkrijete i razvijate svoje potencijale, prisustvujete izuzetno zanimljivim i kvalitetnim predavanjima i napokon primenite već stečena znanja, prijavite se odmah!

Izaberite da pametno iskoristite slobodno vreme i investirajte u svoju budućnost!AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

aiesec, studneti, invest

POVEZANI SADRŽAJI

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

Explore Your Career

Da li si se našao/la u situaciji da imaš neverovatnu želju za promenom i da imaš ogromnu potrebu... Više...

Upoznaj se sa organizacijom AIESEC!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed