Letnji pneumatici kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires

Beograd, 02. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Letnji pneumatici kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires

Dunlop Najnovije inovativno rešenje u ponudi letnjih pneumatika kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires je Dunlop Street Response2. Guma je kreirana tako da se prilikom kotrljanja po mokroj površini izbegne nagomilavanje vode, čime se smanjuje opasnost od akvaplaninga. Spoljašnji oblik preseka pneumatika omogućava povećanje površine naleganja pri kočenju tako što se više rubova za prianjanje urezuje u sloj vode.

Dunlop
Najnovije inovativno rešenje u ponudi letnjih pneumatika kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires je Dunlop Street Response2. Guma je kreirana tako da se prilikom kotrljanja po mokroj površini izbegne nagomilavanje vode, čime se smanjuje opasnost od akvaplaninga. Spoljašnji oblik preseka pneumatika omogućava povećanje površine naleganja pri kočenju tako što se više rubova za prianjanje urezuje u sloj vode. Dva široka kanala odvode vodu i time održavaju kontakt centralnog dela pneumatika s putem. U poređenju sa prethodnicom, Street Response2 bolje rezultate postiže i po kišnom i po suvom vremenu, omogućava kraći put kočenja i do 10 odsto više pređenih kilometara . Nova guma Street Response2 dostupna je za felne od 13, 14 i 15 inča.
Dunlop Sport BluResponse
, letnji pneumatik za putnička vozila, donosi impresivne prednosti među kojima su osetne uštede u potrošnji goriva i odlično prianjanje na mokroj podlozi. Zahvaljujući širokim centralnim kanalima, Sport BluResponse efikasno odvodi vodu, naročito pri velikim brzinama. Ako ga upoređujemo sa glavnim konkurentnim pneumaticima, ovaj Dunlopov pneumatik omogućava izvanredno kočenje jer ima čak 3 metra kraći put zaustavljanja od proseka. Njegova superiornost se pokazuje i u vodljivosti jer ima do 3% bolji rezultat u odnosu na prosek testiranih konkurentnih pneumatika . Svojim solidnim prianjanjem na mokrom putu, Sport BluResponse je zaslužio ocenu A na lestvici evropske oznake za pneumatike.

Goodyear
Goodyear porodica pneumatika, u svojoj ponudi letnjih pneumatika za putnička vozila, može da se pohvali modelima EfficientGrip Performance i EfficientGrip Compact.
EfficientGrip Performance, na raspolaganju u 39 dimenzija, dobio je neke od najviših ocena na evropskoj oznaci – za prianjanje na mokroj podlozi je postigao klasu A, a za otpor kotrljanja klasu B. Takođe, u segmentu proizvodnje buke, koja na oznaci predstavlja treći kriterijum performansi, pneumatik postiže najniže vrednosti merene u decibelima.
Kad je reč o EfficientGrip Compact, među glavne prednosti pneumatika spada njegova efikasnost pri kočenju na mokrim putevima koju omogućavaju brojni rubovi za prianjanje sa širokim lamelama. Lamele se efikasno urezuju u sloj vode i brže ostvaruju kontakt sa suvom podlogom.


Fulda
Fulda predstavlja letnji pneumatik visokih performansi (HP) EcoControl HP. Ovaj pneumatik namenjen je svim vozačima koji prednost daju vrednosti i traže pneumatik po povoljnoj ceni koji omogućava sigurnu kontrolu na putu. Nezavisna organizacija za testiranje i izdavanje certifikata TUV SUD Automotive  je nov pneumatik celovito testirala i utvrdila da se radi o pneumatiku "sa uravnoteženim karakteristikama", a nezavisni rezultati na trkačkim stazama takođe pokazuju pouzdanost pri kočenju na suvoj i mokroj podlozi i odličan otpor kotrljanja.


Sava
Za letnju sezonu Sava preporučuje dva letnja pneumatika visokih performansi Intensa UHP i Intesa SUV, koja nude dobru vodljivost kako na suvoj, tako i mokroj podlozi. Zahvaljujući materijalima od kojih je napravljen, Intesa UHP vozačima automobila visokih performansi koji vode računa o troškovima omogućava manju potrošnju goriva. Karakteristike Intesa SUV omogućavaju odličnu vodljivost pneumatika na suvoj podlozi, precizno upravljanje i visok nivo performansi u krivinama, a pored toga i dobre performanse na mokrim putevima.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

gume, goodyear, sava, fulda, dunlop, tires, letnje gume

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed