Kompanija "Aleva" pridružila se Uskršnjoj humanitarnoj akciji - ZDRAVI OBROCI ZA DECU IZ ZVEČANSKE

Beograd, 01. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija "Aleva" pridružila se UskrÅ¡njoj humanitarnoj akciji - ZDRAVI OBROCI ZA DECU IZ ZVEÄANSKE

Štićenici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj dobili su poklon pakete proizvoda kompanije "Aleva", kao znak pažnje i brige povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika. Učešćem na Uskršnjem humanitarnom koncertu za decu iz ove ustanove koji će biti održan 02. aprila u pozorištu Madlenianum, jedna od najuspešnijih prehrambenih kompanija kod nas još jednom je pokazala visok stepen društvene odgovornosti i brige za najmlađe.

Štićenici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj dobili su poklon pakete proizvoda kompanije "Aleva", kao znak pažnje i brige povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika. Učešćem na Uskršnjem humanitarnom koncertu za decu iz ove ustanove koji će biti održan 02. aprila u pozorištu Madlenianum, jedna od najuspešnijih prehrambenih kompanija kod nas još jednom je pokazala visok stepen društvene odgovornosti i brige za najmlađe. Druženje sa mališanima biće upotpunjeno i kreativnim radionicama na kojima će deca moći da oslikavaju Uskršnja jaja i uživaju u muzičko-scenskom programu upriličenom specijalno za njih.

"Živimo vremenu i okolnostima u kojima su uslovi života sve teži, posebno za najmlađe. Naša kompanija na različite načine daje doprinos poboljšanju tih uslova, a projekti i aktivnosti koje imaju za cilj da pomognu najmlađima predstavljaju deo našeg poslovnog koncepta", rekla je Majda Kepčija, marketing menadžer kompanije "Aleva" i istakla: "Veoma rado se priključujemo projektima koji imaju humanitarni karakter jer želimo da skrenemo pažnju na činjenicu da su nekada i veoma mali koraci ka poboljšanju nečijeg života u stvari veoma veliki kada ih posmatramo iz ugla onih kojima je pomoć potrebna. Verujemo da će naša pažnja i donacija značiti ovim malim ljudima."

Osim što su ukusni i praktični za pripremu bilo kog jela, "Aleva" proizvodi ne sadrže aditive, veštačke boje, niti dodatne arome i potpuno su zdravi, što je naročito važno kada je reč o zdravlju dece. Uskršnji humanitarni koncert u Madlenijanumu, čiji je pokretač Udruženje građana "Krugovi umetnosti", održava se u cilju pomoći ugroženoj deci naše zemlje, a svi koji želi da pomognu mogu da se pridruže jer je cena ulaznice simbolična, a moguće je donirati i garderobu, školski pribor i igračke.

 

O kompaniji Aleva:
Kompanija Aleva, osnovana 1947. godine, postala je prepoznatljiva po kvalitetu i izgrađenim brendovima široke lepeze proizvoda: supe, začini, sosovi, dezerti, napici i čajevi, dodaci za pečenje i konzervisanje, prelivi i prilozi, konzervisano povrće. Sa 65 godina tradicije u proizvodnji hrane, Aleva, kao jedan od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda, danas proizvodi više od 160 proizvoda koji su poznati ne samo u Srbiji, već i na tržištima evropskih zemalja, Rusije, Amerike, Australije i odnedavno Bliskog istoka. U poslovnoj filozofiji, kvalitet i bezbednosti proizvoda uvek su na prvom mestu, i vezani su za domaću sirovinu, koja se proizvodi na sunčanim poljima Banata i severne Bačke. Tajna uspeha leži u dugogodišnjem iskustvu i tradiciji.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

kuhinja, kuvanje, aleva, aleva natur, zacin

POVEZANI SADRŽAJI

Intrigantno osvajanje ukusom u restoranu Sakura

Oaza uživanja i opuštanja, restoran Sakura koji se izdvaja po poznatom šmeku istočnjačke tradicije... Više...

Osetite magiju u svakom zalogaju - Sakura predstavila vrhunskog majstora azijske kuhinje David Panga

Čuvena beogradska oaza dobrog ukusa restoran Sakura, koji se izdvaja po specijalitetima Dalekog... Više...

Novi restoran u Beton hali - Cafe Lavash!

Merak kuhinja - nova definicija užitka. Beograd je već navikao da u Beton hali dobija vrhunske... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed