Kompanija "Aleva" na Sajmu nautike, lova i ribolova - Riblji natur začin za dragocene užitke!

Beograd, 28. Mart 2014. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija "Aleva" na Sajmu nautike, lova i ribolova - Riblji natur zaÄin za dragocene užitke!

Kompanija "Aleva", jedna od najprestižnijih srpskih kompanija u oblasti prehrambene industrije, zahvaljujući visokom stepenu kvaliteta i raznolikosti svojih proizvoda, pre svega – Natur linije, ove godine učestvuje na 36. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova. Sajam tradicionalno okuplja proizvođače i zastupnike plovila i nautičke opreme, ali i ljubitelje prirode, turizma, jezera i reka.

Kompanija "Aleva", jedna od najprestižnijih srpskih kompanija u oblasti prehrambene industrije, zahvaljujući visokom stepenu kvaliteta i raznolikosti svojih proizvoda, pre svega – Natur linije, ove godine učestvuje na 36. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova. Sajam tradicionalno okuplja proizvođače i zastupnike plovila i nautičke opreme, ali i ljubitelje prirode, turizma, jezera i reka. Osim velikog broja izložbi, promocija i radionica, organizovan je i kulinarski kutak – idealno mesto za Aleva Natur liniju. Aleva Natur sadrži različite dodatke jelu, a svaki začin je obogaćen kombinacijom tradicionalnih i egzotičnih ukusa, bez aditiva, boja i pojačivača ukusa. Jedan od proizvoda iz ove jedinstvene zdrave linije, jeste i Natur dodatak za pripremu ribe, koji svakom ribljem specijalitetu daje poseban miris i ukus.

Marketing menadžer kompanije "Aleva", Majda Kepčija, istakla je svoje zadovoljstvo zbog učešća na Sajmu nautike, lova i ribolova: "Kroz učešće na Sajmu nautike,"Aleva" je promovisala jedan od svojih Natur začina, koji je idealan izbor za svaki riblji specijalitet i svaku riblju čorbu . Naravno, reč je o kulinarskom dodatku za spremanje ribe. Trudimo se da udovoljimo svojim potrošačima, kako kroz plasiranje ukusnih i aktuelnih proizvoda, tako i kroz promotivne aktivnosti u okviru manifestacija različitog tipa. Svi ljubitelji nautike, lova i ribolova koje smo tokom trajanja Sajma obradovali ovim začinom, imaće priliku da maksimalno uživaju u prvoj sledećoj ribljoj čorbi koju spreme."  

"Aleva" je za svoje verne konzumente pripremila razne Aleva proizvode, ne samo Natur dodatak za ribu, kao i obrasce za recepte koje su svi zainteresovani mogli da popune na štandu kompanije Narval, gde kompanija izlaže. Tri najbolja recepta biće nagrađena poklon paketima, a sve informacije biće objavljene na Facebook stranici, kao i na zvaničnom sajtu kompanije: www.alevanatur.rs.

OČEKUJEMO VAŠE RIBLJE RECEPTE!

 

O kompaniji Aleva:
Kompanija Aleva, osnovana 1947. godine, postala je prepoznatljiva po kvalitetu i izgrađenim brendovima široke lepeze proizvoda: supe, začini, sosovi, dezerti, napici i čajevi, dodaci za pečenje i konzervisanje, prelivi i prilozi, konzervisano povrće. Sa 65 godina tradicije u proizvodnji hrane, Aleva, kao jedan od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda, danas proizvodi više od 160 proizvoda koji su poznati ne samo u Srbiji, već i na tržištima evropskih zemalja, Rusije, Amerike, Australije i odnedavno Bliskog istoka. U poslovnoj filozofiji, kvalitet i bezbednosti proizvoda uvek su na prvom mestu, i vezani su za domaću sirovinu, koja se proizvodi na sunčanim poljima Banata i severne Bačke. Tajna uspeha leži u dugogodišnjem iskustvu i tradiciji.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

sajam, aleva, aleva natur

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed