Job Fair 2014 - Tvoja karijera počinje ovde!

Niš, 21. Februar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Job Fair 2014 - Tvoja karijera poÄinje ovde!

Privodite studije kraju i tražite posao/praksu? Ambiciozni ste, motivisani, u potrazi za karijerom i stručnim usavršavanjem? Imamo pravu stvar za vas! Sajam poslova i stručnih praksi "Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde", održaće se 3. i 4. marta 2014.godine u prostorijama Elektronskog fakulteta.

Privodite studije kraju i tražite posao/praksu? Ambiciozni ste, motivisani, u potrazi za karijerom i stručnim usavršavanjem?

Imamo pravu stvar za vas!

Sajam poslova i stručnih praksi "Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde", održaće se 3. i 4. marta 2014.godine u prostorijama Elektronskog fakulteta. Tradicionalno već šesti put organizatori sajma rade na realizaciji zajedničke vizije - smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju kvalitetno usavršenog kadra poslodavcima i generalno na kreiranju dobre komunikacije između studenata, obrazovnog sistema i kompanija.

Glavni cilj Job Fair-a jeste da ambiciozne i motivisane mlade ljude poveže sa kompanijama i pomogne im u kreiranju uspešne karijere. Tokom sajma, studenti će na jednom mestu moći da se upoznaju sa velikim brojem poslodavaca i da saznaju više o poslovima i praksama kojih ima u ponudi. Takođe, pružiće im se prilika da uoče koja je znanja potrebno da steknu ili usavrše kako bi lakše došli do željenog posla/prakse.

Svi zainteresovani mogu na adresi www.jobfairnis.rs/ostavicv načiniti prvi korak ka svojoj svetlijoj budućnosti time što će se registrovati preko oficijalnog sajta sajma i ostaviti svoj CV. Elektronska baza CV-eva koja se kreira od svih pristiglih CV-eva sa sajta, će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma koje će moći da biraju kadrove ćiji im profili najviše odgovaraju.

Kompanija koja tradicionalno iz godine u godinu podržava Job Fair, a koja će se ove godine predstaviti i kao generalni pokrovitelj jeste Mircosoft Development Centar Serbia. Pored ove, bitno je pomenuti da će po prvi put do sada kompanija Nordeus učestovati kao zlatni poktovitelj, i da su kompanije Fiat, Philip Morris, Young Culture i It centar samo neke od brojnih učesnika.

Studentima će na samom sajmu biti pruženi besplatni kursevi stranih jezika i rada na računarima koje obezbeđuju kompanija H.art i škole Andreja Institut i Level up. Takođe, škola Level up obezbedjuje 20% popusta svima koji se na samom sajmu budu prijavili za neki od njihovih brojinih kurseva.

Ono što je novitet u odnosu na prethodne godine i što ovogodišnji sajam izdvaja od dosadašnjih jeste to što je studentima omogućen koktel na kome će moći da se upoznaju sa predstavnicima kompanije Microsoft kako bi u potpuno opuštenoj atmosferi mogli da postave pitanja koja se na formalnim prezentacijama čine suvišna i da saznaju sve što ih interesuje o radu u kompaniji tog kalibra.

Posetioci sajma će moći da isprate prezentacije kompanija učesnica, što je odličan način da se informišu o praksama/poslu u datim kompanijama. Broj mesta je ograničen, pa pozivamo sve potencijalne učesnike da u što skorijem roku dostave svoje prijave kako bi obezbedili učešće, što mogu učiniti preko oficijelnog sajta www.jobfairnis.rs, na kome mogu naći i sve dodatne informacije vezano za sajam.

Ne čekaj ni trena, jer tvoja karijera počinje ovde!PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 14
Adresa: Elektrotehnički fakultet, Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd 11000
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Olga Obrenović
Funkcija:
Tel:
e-mail: olga.obrenovic@eestec.etf.rs

Više...

Ključne reči

posao, zaposlenje, sajam, job fair

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed