Humanitarna modna revija "Moda, entuzijazam velikodušnost" za projekat "Tvoje pravo da znaš"

Srbija, 28. Januar 2014. PR Objave: Najava -

Humanitarna modna revija "Moda, entuzijazam velikodušnost" za projekat "Tvoje pravo da znaš"

U četvrtak, 30. januara 2014. godine, u Matici iseljenika (Nušićeva 4, Beograd) sa početkom u 18 h, održaće se humanitarna modna revija modnog studija "Nency Fashion" by Nevena Ničetin, pod nazivom "MODA, ENTUZIJAZAM VELIKODUŠNOST". Revija unikatnih modela Nevene Ničetin, biće upotpunjena i unikatnom obućom, nakitom naših dizajnera, kao i ilustracijama i fotografijama samog događaja na licu mesta.

U četvrtak, 30. januara 2014. godine, u Matici iseljenika (Nušićeva 4, Beograd) sa početkom u 18 h, održaće se humanitarna modna revija modnog studija "Nency Fashion" by Nevena Ničetin, pod nazivom "MODA, ENTUZIJAZAM VELIKODUŠNOST".

Revija unikatnih modela Nevene Ničetin, biće upotpunjena i unikatnom obućom, nakitom naših dizajnera, kao i ilustracijama i fotografijama samog događaja na licu mesta.

40% sredstava prikupljenih kupovinom izloženih modela  namenjeno je nastavku projekta Udruženja za reviziju pristupačnosti. "Tvoje pravo da znaš", čime će biti omogućena besplatna pravna pomoć gluvim osobama u cilju njihove bolje integracije u društvu.

Podršku ovom događaju svojim prisustvom i prilozima daće i članice "Međunarodnog kluba žena" iz Beograda (International Women’s Club-IWC) koji je i sam finansirao projekat "Tvoje pravo da znaš"  2013. godine, uz izuzetno uspešne rezultate.

"Tvoje pravo da znaš" je projekat Udruženja za reviziju pristupačnosti, koji uspešno vodi Bojana Pavlović Jovanović, i sama koja osoba sa 100% oštećenim sluhom. U 2013. godini ona nastavlja rad na projektu sa Gradskim udruženjem gluvih Beograda, kroz radionice, programe edukacije i besplatne pravne pomoći osobama sa oštećenom sluhom širom Srbije.

Međunarodni klub žena iz Beograda (IWC) koji okuplja preko 200 članica,  kroz aktivnosti Dobrotvornog odbora, nastoji da obezbedi podršku grupama građana i NVO-ima u cilju pokušaja da se zadovolje neke od osnovnih potreba ranjive populacije u Srbiji, uključujući osobe sa invaliditetom, žene, decu, stare osobe, raseljena lica i manjinske etničke grupe.

Od sredstava prikupljenih na tradicionalnom decembarskom Božićnom bazar, IWC godišnje finansira oko 15 projekata, a jedan od njih u 2013. godini bio je i  projekat "Tvoje pravo da znaš", koji će i ovom prilikom, podržati svojim prisustvom na humanitarnoj reviji.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Počela humanitarna nedelja za pse

U novootvorenoj, ekskluzivnoj radnji specijalizovanoj za pse, Canifina, najavljena je humanitarna... Više...

Humanitarni bazar

British international school Vas poziva na International Charity Festival u subotu, 21.05.2016. od... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed