Dodela nagrada i izložba najboljih fotografija sa konkursa časopisa ReFoto

Beograd, 14. Januar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Dodela nagrada i izložba najboljih fotografija sa konkursa Äasopisa ReFoto

U galeriji Artget, Kulturnog centra Beograda, od 14.1. do 1.2.2014. godine održaće se izložba najboljih fotografija pristiglih na konkurs "Nov početak" u organizaciji časopisa za kulturu fotografije ReFoto. Na samom otvaranju (14.1. u 19 časova) biće proglašeni pobednici konkursa kojima će firma “Golum” iz Beograda dodeliti vredne nagrade u vidu HP štampača.

U galeriji Artget, Kulturnog centra Beograda, od 14.1. do 1.2.2014. godine održaće se izložba najboljih fotografija pristiglih na konkurs "Nov početak" u organizaciji časopisa za kulturu fotografije ReFoto. Na samom otvaranju (14.1. u 19 časova) biće proglašeni pobednici konkursa kojima će firma "Golum" iz Beograda dodeliti vredne nagrade u vidu HP štampača. ReFoto će dodeliti i pohvale, a već je poznat i pobednik glasanja na Facebook stranici časopisa - Irfan Ličina iz Novog Pazara s fotografijom "Ptica".

Časopis ReFoto već dvanaestu godinu zaredom organizuje godišnji konkurs fotografije namenjen čitaocima. Tema konkursa u 2013. godini bila je "Nov početak" koja je na simboličan način označila pokretanje novog portala za fotografiju ReFoto.rs namenjenog svim ljubiteljima fotografije.

Edukacija, informisanost, kreativnost, stručnost i regionalna prisutnost samo su neke od karakteristika najboljeg autorskog časopisa za fotografiju prisutnog u celom regionu Ex Jugoslavije. Blisku komunikaciju sa čitaocima ostvario je, pre svega, putem konkursa, radionica, predavanja, organizovanih putovanja na festivale, fotografska druženja, a nov portal omogućava interaktivnu komunikaciju na dnevnom nivou.

Novu sezonu časopis ReFoto otvara izuzetnom izložbom fotografija čitalaca od kojih su mnogi stasali u vrlo zapažene fotografe baš uz ReFoto.PODACI O FIRMI

Naziv: ReFoto
Adresa: Pčinjska 15a
Grad: Beograd 11000
e-mail: info.refoto@refoto.co.rs
Web: www.refoto.rs/

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Darko Dragičević: Iscrpljenost i ushićenost ili Mogu, ne mogu: studija četiri figure

Umetničko-istraživački projekat Iscrpljenost i ushićenost ili Mogu, ne mogu: studija četiri... Više...

Znaci promene koje SIGN mreža donosi 10 godina na zapadnom Balkanu

Mreža nezavisnih fondacija u jugoistočnoj Evropi (SIGN) proslavila je desetogodišnjicu svog rada... Više...

Učenici BIS organizovali izuzetno uspešnu godišnju izložbu fotografija

U Britanskoj internacionalnoj školi Klub fotografije postoji već pet godina i mesto je gde učenici... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed