Job Fair 2014 - Tvoja karijera počinje ovde!

Niš, 23. Decembar 2013. PR Objave: Najava -

Job Fair 2014 - Tvoja karijera poÄinje ovde!

Jedno od najčešćih pitanja koje studenti sami sebi postavljaju nakon 5 godina studiranja jeste ‘Kako i kuda dalje?’ ili ‘Gde tražiti i kako naći kvalitetan posao u struci?’ Rešenje se očigledno nameće samo jer se i ove godine u holu elektronskog fakulteta 3. i 4. marta održava sajam poslova i stručnih praksi koji je široj javnosti poznat i kao Job Fair. Sajam će tradicionalno, već 6. put, organizovati lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope-BEST Niš.

Jedno od najčešćih pitanja koje studenti sami sebi postavljaju nakon 5 godina studiranja jeste ‘Kako i kuda dalje?’ ili ‘Gde tražiti i kako naći kvalitetan posao u struci?’ Rešenje se očigledno nameće samo jer se i ove godine u holu elektronskog fakulteta 3. i 4. marta održava sajam poslova i stručnih praksi koji je široj javnosti poznat i kao Job Fair.

Sajam će tradicionalno, već 6. put, organizovati lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope-BEST Niš. Jedan od osnovnih ciljeva ogranizacije jeste uspostavljanje međusobnog kontakta među studentima i kompanijama a Job Fair je jedan od reprezentativnih događaja kojim se to postiže.

Studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da na samom sajmu stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti željni uspeha i jake karijere će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično HR odgovornim osobama kompanija koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija (CV-eva). Pod sloganom ‘tvoja karijera počinje ovde!’ BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Takođe, studentima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su jako tražene u modernom poslovanju a kojima se ne pridaje dovoljno značaja u zvaničnom obrazovnom sistemu.

Kompanija koja je za sada potvrdila svoje učešće je Microsoft Development Center kao generalni pokrovitelj sajma.

Više informacija o sajmu kao i sve novosti o pokroviteljima i partnerima istog možete pronaći na oficijalnom sajtu  www.jobfairnis.rs, gde studenti takođe mogu ostavljati svoje CV-eve.

Ne čekaj ni trena, jer tvoja karijera počinje ovde!PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 14
Adresa: Elektrotehnički fakultet, Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd 11000
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Olga Obrenović
Funkcija:
Tel:
e-mail: olga.obrenovic@eestec.etf.rs

Više...

Ključne reči

posao, zaposlenje, sajam, job fair

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed