Missing Link sajt i magazin - Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju

Beograd, 11. Decembar 2013. PR Objave: Saopštenje -

Missing Link sajt i magazin -  Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju

Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju, Missing Link, zvanično je pokrenuta na linku missinglink.newfrontier.eu. Portfolio i metodologija Missing Link kreirani su na nivou New Frontier grupacije sa ciljem pružanja pomoći klijentima da bolje angažuju svoj ekosistem, ostvare više prihoda i transformišu svoje poslovanje u digitalno.

Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju, Missing Link, zvanično je pokrenuta na linku missinglink.newfrontier.eu.

Portfolio i metodologija Missing Link kreirani su na nivou New Frontier grupacije sa ciljem pružanja pomoći klijentima da bolje angažuju svoj ekosistem, ostvare više prihoda i transformišu svoje poslovanje u digitalno.

Pored tekstova o izazovima i okvirima koje donosi digitalna ekonomija i Missing Link rešenjima, sajt nudi mogućnost praćenja različitih priča na blogu, deljenja i komentarisanja tekstova, davanja sugestija. Putem aktivne dvosmerne komunikacije sa posetiocima sajta, New Frontier grupacija želi da kreira jedinstvenu, najnapredniju platformu za digitalnu transformaciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Mišljenje o Missing Link platformi može da se podeli i na New Frontier Group i Saginoj kompanijskoj stranici na LinkedInu.

Uz sajt, pokrenut je i Missing Link magazin. Prvo izdanje u elektronskoj formi nalazi se na Missing Link sajtu, odakle može besplatno da se preuzme.

 

O New Frontier Group
New Frontier Group je locirana u Austriji, a posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi i Severnoj Americi. Bavi se konsaltingom i integracijom kompletnih IT rešenja, sa glavnom orijentacijom ka razvoju softvera i pružanju profesionalnih usluga. Danas New Frontier Group zapošljava više od 1800 IT profesionalaca koji rade na usavršavanju novih rešenja integracionih projekata. Više od 70 odsto poslovanja bazirano je na softveru
i profesionalnim uslugama.

Za više informacija o New Frontier Group posetite: www.newfrontier.eu


O Sagi
Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. Saga je postala deo New Frontier Group - najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Za više informacija o Sagi posetite: www.saga.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Ove nedelje pušten je u rad www.tehnomagazin.rs koji je namenjen za ispomoć kupcima u kvalitetnom... Više...

Hipsterski retro-kič enterijer

Želite da opremite svoj stan kao što to rade kreativni i inovativni hipsteri? Originalni komadi... Više...

Ekstravagantni letnji printovi

Erotska scena na majicama? Iako nekad izazivaju brojne kontroverze, modni trendovi su uvek jedinstveni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed